Zdroj: Shutterstock

Síť wi-fi pro celou domácnost, bez starostí. Nejmodernější technologie nemusí být nutně složitá

Zařízení MR2200ac s inteligentní sítí Mesh Wi--Fi a nejlepšími možnostmi rodičovské kontroly v odvětví je navrženo tak, aby zajistilo připojení a bezpečnost pro všechna vaše zařízení i uživatele.

Vyzkoušejte se zařízením MR2200ac oceňovaný systém Synology Router Manager (SRM); a přidejte další, až budete připraveni rozšířit své pokrytí ještě dál.

CHYTRÁ SÍŤ WI-FI VŠUDE KOLEM VÁS

Několik zařízení MR2200ac může společně vytvořit systém, který zajistí připojení k síti Wi-Fi v každém koutě vašeho domova. Ať už budete kdekoli, můžete využívat stále stejnou síť Wi-Fi. Rozšiřte existující síť Wi-Fi s RT2600ac o další jednotku MR2200ac nebo vytvořte kompletní síťový systém s více směrovač i MR2200ac. Technologie Tri-band s podporou MU-MIMO umožňuje připojeným zařízením MR2200ac dosáhnout maximální rychlosti Wi-Fi a snižovat přetížení. Díky algoritmům zabudovaným v systému SRM je nasazení neuvěřitelně snadné.

Systém se sám inteligentně nakonfiguruje, sám se optimalizuje, a dokonce je schopen se i sám opravit, abyste měli vždy co nejrychlejší přístup k internetu.

VYTVOŘTE ONLINE SVĚT BEZPEČNÝ PRO SVÉ DĚTI

Chceme, aby naše děti byly online v bezpečí, i když s nimi nejsme. Služba Safe Access vám pomůže stanovit pravidla pro každé z dětí, aniž byste museli řešit nastavení rodičovské kontroly všech jejich zařízení. Bezpečný přístup (Safe access) vám umožní pochopit internetové návyky dětí v různých věkových kategoriích a pomáhá vám chránit je před online nebezpečím.

NASTAVENÍ A ÚDRŽBA SÍTĚ ODKUDKOLI

Ať už to děláte ze smartphonu nebo počítače, nastavení MR2200ac a spuštění internetu trvá doslova jen pár minut. Snadno spravujte síť na dálku, z jakéhokoli zařízení, s bezplatnými službami QuickConnect a DDNS.

Synology GmbH

NEJMODERNĚJŠÍ ZABEZPEČENÍ

Síťový router Synology MR2200ac nabízí reporty o hrozbách DNS/IP, které chrání síť před škodlivými webovými stránkami. Certifikovaný nejnovějšími bezpečnostními standardy Wi-Fi včetně WPA3-Personal, WPA3-Enterprise a OWE, MR2200ac vybavuje domácí, obchodní a otevřené sítě Wi-Fi lepší obranou proti snoopingu a dalším útokům. MR2200ac chrání veškerá připojená zařízení: IP kamery, chytré zvonky, poplašné systémy... MR2200ac zřizuje několik vrstev ochrany, čímž chrání vaši síť před každodenními kyberútoky.

Synology GmbH

POKROČILÉ FUNKCE VPN

S balíčkem doplňků VPN Plus Server můžete svůj MR2200ac přeměnit na výkonné, a přesto intuitivní řešení VPN. Server VPN Plus poskytuje zabezpečení a pohodlí vzdálené pracovní síti, když potřebujete vzdálený přístup k interním síťovým zdrojům. Vyzkoušejte tuto nejmodernější technologii. Data, které přijímáte a sdílíte přes internet, tak budou bezpečné. Surfujte bez obav s oceněným IT produktem roku v kategorii Home

Synology GmbH

Podívejte se na něj na www.synology.cz nebo online na Alza nebo CZC.