Zdroj: MB TECH BB

Za stejnou cenu více muziky. Proč si pořídit renovovaný notebook místo nového

Sháníte pro sebe nebo pro někoho ze svého okolí kvalitní PC nebo notebook a nechcete za něj utratit příliš mnoho? Alternativou pro vás může být renovovaná technika. V čem je výhodnější a proč se vyplatí právě vám?

Renovovaný není repasovaný

Pozor, toto si lidé velmi často a rádi pletou. V případě renovovaného kousku si rozhodně nekupujete pokažený nebo opravovaný kus. Pracuje se s technikou, která je ve 100 % stavu a tu pak čistí, testují a obnovují tak, aby byla na co nejvyšší úrovni jak po funkční, tak vizuální stránce. Jen 5 % všech strojů vyžaduje výměnu komponentů – a stroje po takové výměně jsou ještě více testované.

Za stejnou cenu daleko víc muziky

A nejen muziky. Za cenu nových plasťáků, neboli levných plastových notebooků, totiž můžete mít renovovaný stroj business třídy s hliníkovým tělem a opravdu výkonnými komponenty. Na Refurbished najdete ty nejlepší kousky značek HP, Dell, Lenovo nebo Fujitsu-Siemens. Naprostá většina notebooků má minimálně 8 GB RAM, procesory i5 a SSD disk. To zní mnohem lépe, než plastový model za podobnou cenu v běžném obchodě. Těšit se můžete také na úplně novou klávesnici s českou diakritikou, kterou je při renovaci vybavený každý notebook.

Dostupný servis a až 5letá záruka

A kdybyste přece jen váhali, zda „pro jistotu“ nekoupit úplně nový kus, nabízí společnost při koupi další množství výhod – samozřejmostí je dvouletá záruka, kterou si můžete prodloužit až na pět let, opravdu rychlý servis, eko balení a široká síť partnerů. U těch si můžete svůj vybraný kousek nejen prohlédnout, ale také vyzkoušet.

Refurbished podporuje malé prodejny u nás i na Slovensku

Refurbished se svým konceptem prodeje renovované techniky podporuje klasické malé počítačové prodejny. V Česku mezi nimi získala už 65 partnerů a stále roste. Co ji ale ještě odlišuje od konkurence je její přístup k přírodě. Levné plastové notebooky jsou totiž neekologické a neekonomické. Renovací techniky ušetřila společnost množství přírodních zdrojů – v prvé řadě dává do oběhu techniku, která díky své kvalitě poslouží více než jen pár let, a v té druhé snižuje množství nakoupených nekvalitních plastových notebooků, které by vzhledem k jejich kvalitě - nekvalitě po pár měsících používání skončilo v koši nebo servisu.

Že je renovovaná technika budoucností dokazuje i to, že za loňský rok prodala firma na Slovensku více než 35 tisíc kusů renovované výpočetní techniky.