Roztomilé? Jistě. Ale počkejte za pár let...

Roztomilé? Jistě. Ale počkejte za pár let... Zdroj: Instagram

Příručka moderního fotra: Dítě není pes, pokud ho budete krmit granulemi, čeká vás vězení

Ve světě skutečně existují lidé, kteří věří tomu, že pokud si pořídí psa, připraví se tak na dítě. O těchto lidem jsem už kdysi psal, takže tyto nebohé existence vynecháme a tentokrát se zaměříme vyloženě na srovnání psa a dítěte. Na jedné straně zde nalezneme řadu shod, na straně druhé je tu však mnohem více rozdílů. Pokud tedy přemýšlíte, že si pořídíte psa, abyste se připravili na dítě, tak speciálně pro vás mám několik zásadních rozdílů právě mezi psem a dítětem. To abyste potom nebyli překvapeni.

- Pes je věrný svému páníčkovi. Nejraději je v jeho přítomnosti, bezmezně mu důvěřuje, a pokud je potřeba, dokonce ho i brání. Dítě v určitém věku svého páníčka pošle do prdele, protože mu nerozumí, neví, co je důležité, a nesnáší ho, jelikož mu zakázal jít na diskotéku.

- Psa můžete krmit granulemi. Pokud budete krmit granulemi dítě, půjdete do vězení.

- Na procházce kolem řeky můžete hodit psovi klacek do vody, on pro něho skočí a přinese vám ho. Pokud na procházce kolem řeky hodíte malému dítěti do vody klacek a ono za ním skočí do vody, utopí se a vy půjdete do vězení. Pokud hodíte klacek do vody dítěti v pubertě a řeknete „aport“, opět vás pošle do prdele.

- Pokud se vám váš pes vydělá doma na podlahu, namočíte mu v tom čumák, přetáhnete ho novinami a řeknete mu „fuj“. Jestliže se na podlahu vydělá malé dítě a vy mu v tom namočíte nos a přetáhnete ho novinami, toto dítě, až vyroste, bude trhat mouchám křidélka a ve spánku vám rozmlátí hlavu sekerou a pak si udělá masku z vaší kůže.

- Nezvladatelný, agresivní a nebezpečný pes se dá utratit. Nezvladatelné, agresivní a nebezpečné dítě utratit nemůžete, jinak půjdete do vězení. Místo toho musíte zaplatit specialisty, kteří se pokusí dítě trochu usměrnit.

- Pokud vám pes na zahradě loví myši a potkany, načež vám mrtvého potkana přinese k nohám, aby se pochlubil, je pochválen. Pokud vám dítě na zahradě loví myši a potkany, načež vám k nohám v zubech přinese mrtvého potkana, je čas navštívit odborníka.

- Psovi můžete dát jméno, jaké se vám zlíbí, a jemu je to jedno. Jestli své dítě pojmenujete například Esmeralda anebo Mercedes, budou mu děti ve škole krást peníze na svačinu, házet penál do záchodu a v dospělosti bude z dítěte prostitut či prostitutka.

- Když na stole zapomenete tisícovku, pes ji tam nechá. Dítě ji tam ale nenechá a koupí si za ni cigarety nebo rovnou drogy. Je to tak. Všechny děti berou drogy. To je ta mládež dneska, to za nás nebylo.

- Když vám psa přejede auto, koupíte si nového. Když vám dítě přejede auto, půjde někdo do vězení.

- Pokud necháte doma psa samotného, maximálně rozkouše pár bot a poškrábe gauč. Pokud necháte doma malé dítě samotné, stoprocentně spolyká jed na krysy, který ani doma nemáte, pak se ještě dostane k sirkám a zapálí celý dům. To jsou celé malé děti. Zapalují domy a žerou jed na krysy.

- Na druhou stranu, až budete staří, tak se o vás děti budou starat, zatímco váš pes bude už dávno mrtvý.