Jste připraveni na kariérní růst?

Jste připraveni na kariérní růst? Zdroj: First Class

Jak pokročit v kariéře? Získejte tipy pro úspěšný profesní život

Když se vás zmocní pocit, že se v zaměstnání neposouváte dál nebo vaše podnikání stagnuje, začnete hledat, co by vám mohlo pomoct. V takovém okamžiku se hodí každý nápad, jak z takového začarovaného kruhu ven. Poradit vám může český projekt, který se kariérním rozvojem rozsáhle a kvalifikovaně zabývá.

Tím projektem je Business Leaders, všestranná platforma zahrnující články na webu i v tištěném magazínu, mobilní aplikaci a tematické konference. Články vám poradí a dodají motivaci na vaší cestě k úspěchu, ať jste podnikatel či zaměstnanec. 

Inspirace na dosah

Na stránkách webu a magazínu se můžete setkat s celou paletou zajímavých lidí, kteří začali budovat podnikání v České nebo Slovenské republice a prošli si přesně tím, co teď stojí před vámi. Poznáte příběhy reálných lidí, kteří často začínali od nuly a svoje místo si museli složitě vybojovat. Jsou to obyčejní lidé, které každý den potkáváte na ulici nebo v obchodě, ale přitom mají hodně co říct.  Se čtenáři Business Leaders se dělí o to, jak se jim to povedlo.

Důležitou součástí pracovního života je také vzdělávání a rozšiřování sítě kontaktů. To zahrnuje setkání s novými lidmi, se kterými si můžete navzájem pomoct, předat si know-how nebo uzavřít obchod. Nejlépe se tyto vztahy navazují osobně, bývá ale obtížné potkat ty správné lidi na jednom místě. 

Rozšiřte si obzory

Business Leaders v rámci svého působení organizuje konference. Na příští rok jsou zatím přichystané dvě, další budou v průběhu roku následovat. První se odehraje v lednu a je věnována ženám. Ústředním mottem celé konference je Věřily, že můžou. O svých zkušenostech promluví inspirativní ženy, které dokázaly překonat mnohé překážky. Poslechnout si můžete třeba Simonu Kijonkovou ze Zásilkovny nebo Barboru Bühnovou z Czechitas. 

Příběhy úspěšných obchodníků zazní na další akci pořádané Business Leaders. V březnu vypukne už druhý ročník největší obchodní konference Tajemství obchodu. Pořadatelé přichystali celkem 9 bloků plných aktuálních témat. Součástí budou i panelové diskuze, kde se můžete zeptat na cokoli, co vás zajímá. Počítá se i s časem vyhrazeným na networking. 

Jestliže se chcete v práci posunout dál, přijďte se podívat na některou z akcí nebo si zajistěte pravidelnou dávku motivace pro kariérní růst do vaší schránky.