Zdroj: Solitea Česká republika, a.s.

Podnikatelé fakturují z mobilu i v poušti

Podnikání je dnes náročnější než kdy dřív. Na pomoc proto přichází mobilní fakturace – jako superhrdina, skrývající se v kapse nejednoho podnikatele.

Náročné cestování od jednoho zákazníka k druhému a rychlé řešení problémů z auta nebo letištní haly. Podnikatelé toho musí zvládat dost. Podáním ruky a uzavřením obchodu jim navíc práce zdaleka nekončí. Přichází totiž další povinnosti. Ještě nedávno na unavené podnikatele čekala kvůli fakturaci cesta zpět do kanceláře. Ve stresu a na úkor volného času. To už je naštěstí minulostí.

Špičkové firmy zabývající se online fakturací si potřebu podnikatelské volnosti a mobility dobře uvědomily a rozhodly se podnikatelům jejich práci usnadnit. Řešení tak přináší softwary nebo služby, které online fakturaci dostávají i do chytrých telefonů a umožňují vystavovat doklady kdykoliv a odkudkoliv. Přesně na takovém principu šetření času funguje iDoklad. Jeho mobilní aplikace je určena pro všechny operační systémy – iOS, Android i Windows Phone. Pohodlně, jednoduše a rychle.

Mobilní fakturační zaříkávadlo: vždy, všude a jednoduše

Práce v aplikaci je navíc stejně snadná a rychlá jako na velkém monitoru počítače a rozsah funkcí je prakticky stejný. Přímo v mobilu lze vystavovat faktury, pracovat s ceníky i kontakty, vyhledávat ve svých seznamech nebo odesílat e-maily zákazníkům.
 Ať už jste v kanceláři, na služební cestě nebo na dovolené v Karibiku, ke své agendě se dostanete vždy a všude. Právě pohotovosti aplikace si její uživatelé cení nejvíc.

Stejně jako Tomáš Habas, zakladatel internetového obchodu Andrew Wright: „Někdy potřebuji fakturu vystavit z mobilu, někdy z počítače v kanceláři, jindy u sebe mám jen tablet nebo notebook. iDoklad tohle řeší, jakmile se přihlásím, jsem ve svých fakturách. Kdekoliv.” To ale není jediná výhoda iDokladu. Jednoduše ho propojíte i s EET aplikací Profi Účtenka a všechny doklady uvidíte na jednom místě ve svém online účetnictví.


Fakturujte bezpečně třeba z nejsušší pouště světa

Zabezpečení aplikace je stejné, jaké používají ty největší světové banky. Aplikace se také jednoduše přizpůsobí i cizímu jazyku a měně, takže můžete bez obav fakturovat třeba tisíce kilometrů od domova. Tak jako Martin Zemánek, kameraman dakarské rallye, který potřebuje vystavovat své doklady i uprostřed pouště: „I když hodně cestuji, můžu mít účetnictví stále u sebe na mobilu nebo tabletu. Vystavím fakturu a odešlu ji – třeba z Íránu a v angličtině.”

Podnikatelé mají díky mobilní aplikaci iDoklad dokonalý přehled i naprostou volnost. Hodiny, které jim dřív zabralo složité fakturování od stolu, tak dnes mohou věnovat něčemu mnohem užitečnějšímu – samotnému businessu.

Advertisement