Amethyst Realm

Amethyst Realm Zdroj: Facebok

Sex s duchy? Ženy tvrdí, že už mají živých mužů dost

Ve Velké Británii se v posledních dnech řeší poměrně kuriózní trend. Hned několik žen totiž veřejně vystoupilo v médiích s tím, že dávají před reálnými partnery přednost duchům. To by se dalo z psychologického hlediska ještě pochopit, kdyby hned vzápětí dané Britky nedodávaly, že právě s duchy zažívají ten nejlepší sex v životě.

Vše odstartovala 26letá Sian Jameson, která před časem odjela z města na venkov, aby mohla po těžkém rozchodu začít znovu. Pro deník The Sun uvedla, že právě tam do jejího života vstoupil Robert. Muž z portrétu visícího v pronajatém domě nad krbem. Jednoho dne se prý zkrátka probudila vedle něho.

„Byl velmi něžný a jemně hladil mé tělo. Během milování jsem vycítila spoustu věcí – jako třeba že se jmenuje Robert a že žil před sto lety. Nemluvili jsme. Bylo to jako kdybychom komunikovali pomocí telepatie. Jeho tělo bylo hebké a lehké. I když ležel na mně, byl hrozně lehoučký. Bylo to celé zvláštní, ale sex to byl úžasný,“ tvrdí Sian Jameson.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a v talkshow This Morning záhy vystoupila s podobným tvrzením žena s tajuplným jménem Amethyst Realm. Ta tvrdí, že se začala s duchy sexuálně stýkat již před 10 lety a od té doby nebyla s živým mužem. Dokonce kvůli tomu zrušila i zásnuby.

„Jednou přijel ze služebky o den dřív a říkal, že viděl skrz okno siluetu muže,“ popsala Amethyst rychlý konec vztahu. „Když se bývalý snoubenec odstěhoval, začali jsme mít sex úplně všude v domě. Živí muži mě teď vůbec nezajímají,“ uvedla v ranní show britské stanice ITV.

Oporu nacházejí tyto ženy dokonce i u celebrit. Například excentrická zpěvačka Ke$ha mluvila o erotickém zážitku s duchem již před pěti lety. Bylo to prý strašidelné, ale to dle Američanky k takovému sexu zkrátka patří. Není asi třeba dodávat, co si o podobných příbězích myslí lidé, kteří byli alespoň ve vrátnici jakékoliv vzdělávací instituce. V komentářích na sociálních sítích ale převládá radost z toho, že se dané ženy díky svým zálibám určitě nerozmnoží.