Mužův hrůzný čin zachytila kamera hotelu

Mužův hrůzný čin zachytila kamera hotelu Zdroj: CCTV

Mužův hrůzný čin zachytila kamera hotelu
Mužův hrůzný čin zachytila kamera hotelu
Mužův hrůzný čin zachytila kamera hotelu
3
Fotogalerie

Mexičan utopil nevlastní dcerku, hodil ji do bazénu

Příběh, který momentálně probírají všechna mexická i americká média, se odehrál přesně před rokem v jednom z hotelů mexického města Morelia. Muž tam pobýval se svou manželkou a mimo jiné také s tříletou dívkou, kterou žena měla z předešlého manželství. Během pobytu však dívka přišla o život.

Během odpoledne, kdy zrovna nebyla matka dcerky v hotelu, si otec s nevlastní dcerou šli zaplavat do bazénu. Otec, nyní již ve výkonu trestu, se však místo hraní s tříletým dítětem rozhodl nevlastní dceru utopit. Celý incident natočily hotelové kamery, které byly namířené v okamžiku činu přímo na muže. Je na nich patrné, že dívku zdvihl nad hlavu a vyhodil ji do bazénu. Pak čekal, až se utopí . na dalších záběrech je dívka již pod vodou a nevplouvá na hladinu.

 

Matka dítěte, která se vrátila odpoledne, našla dceru již bez známek života. Zavolala záchrannou službu, která jí ale už nedokázala pomoci. José David N. (média nezveřejnila příjmení muže) byl odsouzen ke stu rokům vězení bez možnosti žádat o předčasné propuštění. Muž u soudu podle deníku Telegraph uvedl, že je nevinný.