Zdroj: Jack Daniels

13
Fotogalerie

Rock for People: Uhasil žízeň nejen po kvalitní hudbě

Léto je ve znamení festivalů. Ani jinak tomu nebude v letošních letních měsících. Nabídka festivalů je od roku pestřejší, aby svůj sluch uspokojil opravdu i ten nejnáročnější návštěvník. 

Kromě Votvíráku, který zahajuje letní sezónu, k začátku léta neodmyslitelně patří již tradiční Rock for People. V České republice se jedná asi o nejoblíbenější festival, který je rok od roku „vymazlenější“. Jen v letošním roce se těšil rekordní návštěvnosti 30 000 lidí.

Jack Daniels

Letošní ročník byl především ve znamení kvalitní hudby. Asi největšími lákadly byly již legendární Offspring, dále Massive Attack, Bullet for my Valentine. Na své si přišli i milovníci českého a slovenského rocku či punku, když to rozjeli festivaloví matadoři jako Horkýže Slíže. Jejich Malá Žužu nebo Silný refrén si „húkali“ celou dobu koncertu všichni bez rozdílu věku. Pozadu nebyly ani kapely Tři sestry a Cocotte minute. Dobrou náladu mezi diváky rozšířil i Jiří Schmitzer nebo kapela Poletíme?, kteří svými písničkami ze života rozhodně pobavili. Během trvání festivalu zahrálo neskutečné množství kapel a všechny sklidili zasloužený potlesk. Dobrá nálada se šířila napříč všemi stagemi.

Kromě hudební nálože návštěvníky přilákal i nový design areálu, který nabízel nejrůznější formy vyžití při čekání na oblíbenou kapelku. Bylo možné vyzkoušet adrenalinové sporty, virtuální zábavu, poučit se o rakovině prsu či varlat, obohatit šatník festivalovými kousky, ale samozřejmě i ochutnat nejrůznější gastronomické specialitky i klasiky jako klobásu či bramborák.

barber Kraig Caieber uprostřed prácebarber Kraig Caieber uprostřed práce | Jack Daniels

Jednou z nejvychytanějších odpočinkových zón byl stánek Jacka Danielse v americkém stylu „vyšperkovaný“ klasickým americkým tahačem, uvnitř kterého si návštěvníci mohli dopřát lahodný zlatavý mok v čirém stavu nebo součástí osvěžujících drinků. Dřevěné barely, sedačky ze sudů a dřevěné lavice dodaly stánku nádech amerického venkova. Ani tady ale nemohla chybět dobrá muzika. Místo si užívali všichni, kteří milují rockové legendy a doplněné o kvalitní pití. Chilloutová zóna s fatboyi v dřevěných domečcích pod slunečníky pak už byla jen třešničkou na dortu. Návštěvníci navíc měli unikátní možnost se nechat potetovat hennou od nadané mladé slovenské tatérky Adiny Mandalové, upravit si sestřih od amerického mistra barbera Kraiga Caisebera a ochutnat šťavnaté burgery přímo od majitele dvorní burgrárny Jacka Danielse Zdeňka Střížka. 

Hledej barel Jack Daniel´s

V rámci oslav 150. výročí od založení značky budeme pátrat po barelech Jack Daniel´s s hodnotnými cenami uvnitř. Hledat barely můžete po celém světě! V České republice se soutěž odstartovala  4. července na festivalu Rock for PeopleZapojit se do „honu na barel“ může každý. Více informací na www.jackdaniels.cz.

Program Rock for People 2020 >>>