Lauren Graham a Alexis Bledel si znovu zahrají matku s dcerou

Lauren Graham a Alexis Bledel si znovu zahrají matku s dcerou Zdroj: wikipedia

Chystá se nová série oblíbeného seriálu Gilmorova děvčata

A je to venku! Chystají se nové díly legendárního seriálu Gilmorova děvčata, který vždy sršel neotřelým inteligentním humorem. Streamový kanál Netflix prozradil, že se už oficiálně se začalo pracovat.

Hlavní hvězdy Lauren Graham v roli Lorelay Gilmore a Alexis Bledel jako její dcera Rory budou figurovat i v nové limitované sérii. Původní tvůrkyně Amy Sharman-Palladino se příběhu obou děvčat z malého městečko Stars Hollow znovu ujme. Se svým manželem Davidem bude psát i režírovat všechny nově vznikající díly.

Do seriálu se vrátí i několik dalších hvězd jako Scott Patterson v roli Luka nebo Kelly Bishop jako Roryina babička. O tom, že by se seriál mohl znovu vrátit, se už nějakou dobu šeptalo. Stále ale nebylo nic jisté. Původních sedm sérií seriálu se natáčelo v letech 2000 – 2007 a od té doby se fanoušci dožadovali pokračování.

Zatím Netflix nezveřejnil, kdy by se mohl seriál vysílat, ani kolik dílů přibude. The New York Times ale zmiňují, že podle předchozích zpráv se navrhovalo, aby se nová série skládala ze čtyř 90minutových epizod.

Jak to bude dál s oblíbeným příběhem matky a dcery, který si i v České republice zamilovalo mnoho diváků, se budeme zatím muset nechat překvapit.