Opilá žena za volantem přenášela živě svoji jízdu

Opilá žena za volantem přenášela živě svoji jízdu Zdroj: Youtube.com

Žena přenášela na internet svou jízdu v opilosti, přivolala na sebe policii

Pravidlo, že se sociálními sítěmi se musí opatrně, se potvrdilo mladé ženě z Lakelandu na Floridě. Ta se točila svým mobilem, když usedla za volant silně pod vlivem alkoholu, a video vysílala živě na internet. Než dojela domů, zatkli ji policisté.

Lidé, kteří její jízdu v sobotu v noci sledovali na síti Periscope, která živé přenosy videa umožňuje, totiž zalarmovali policii. Ta 23letou Whitney Beallovou našla a posléze kvůli řízení pod vlivem návykové látky zatkla.

Jak je vidět z videa, které žena vysílala, nedělalo ji potíže ani tak řízení, jako spíš artikulace nebo orientace – například si nemohla vzpomenout, kde má odbočit nebo kde je benzínka. Svým divákům si stěžovala, že má prázdné kolo a že se ztratila.

“Ahoj všichni v různých zemích. Doufám že vám nevadí že řídím, protože v USA je řízení důležité, a já nechci dostat pokutu...” vysvětlovala v přenosu, která nazvala "Opilá holka řídí".

"Jedu domů opilá, uvdíme, jestli mě chytnou," dodala a nezapomněla přidat svou polohu: "Jsem opilá na South Florida Avenu, protože jsem opilý člověk."

Její diváci jí přes zprávy přesvědčovali, ať zastaví dřív než někoho zraní. Nakonec se jim podařilo podle silničního zranění určit její polohu a navést tam policii. Měli ostatně dost času, protože přenos z jízdy trval nejméně 30 minut.

Když policisté přijeli, žena odmítla dechovou zkoušku. Nakonec skončila v policejní cele.

Video placeholde
Opilá žena za volantem přenášela živě svoji jízdu • Youtube.com

Pokud vás zajímá záznam celé jízdy, podívejte se zde.