Člen thajské královské rodiny šokoval svět: Hitler byl podle něj génius a holocaust si Židé vymysleli

Člen thajské královské rodiny šokoval svět: Hitler byl podle něj génius a holocaust si Židé vymysleli Zdroj: Facebook

Člen thajské královské rodiny šokoval svět: Hitler byl podle něj génius a holocaust si Židé vymysleli

Hitler byl génius a vlastenec a holocaust je pouze židovská propaganda. Pokud něco takového tvrdí extrémista a neonacista, tak víme, že se jedná o zbloudilého hlupáka. Ale když něco takového prohlásí člen thajské královské rodiny a duchovní, je to na pováženou. Podobně nehorázné věty napsal Rungguna Kitiyakara (46), bratranec thajské královny Sirikit a potomek někdejšího krále Ramy V.

Izraelský velvyslanec v Bangkoku Simon Roded proti tomu protestoval, ale to je tak asi všechno, co s tím může udělat. Královská rodina je podle místních zákonů totiž v podstatě nedotknutelná. I když Kitiyakara nepatří přímo k současné vládnoucí skupině.

Rungguna na svém facebookovém profilu v thajštině u příležitosti dubnových Hitlerových narozenin napsal (ukázku vidíte na obrázku), že nacistický zločinec prý sice udělal „nějaké chyby“, ale jinak to byl „génius a patriot a jeho život proto stojí za studium“.

Dodal, že Hitler byl „zničen židovskými bankéři a sionisty a k holocaustu ve skutečnosti nedošlo. Byla to propaganda, která měla vést k tomu, aby Palestinci mohli být vyhnáni ze své domoviny“.

Thajská královská rodina ke skandálu mlčí. Jak jinak…