Prase

Prase Zdroj: profimedia.cz

Štědrovečerní hoax: Brusel zavádí daň z vepřového!

Po zákazu bruselských vánočních stromečků kvůli tomu, že urážely islám, přichází EU s dalším opatřením, které zamezí diskriminaci evropských muslimů. Vepřové maso, jehož konzumace většinovou populací uráží islám, bude nově zatíženo stoprocentní daní.

Halalné (tak se nejspíše česky bude takzvaná „halal tax“ překládat) je výrazný pokrok k dodržování lidských práv našich muslimských bratří, kteří se nastěhovali do Evropy, a protože jsou zde hosté, je naší povinností dodržovat jejich tradice a dbát na to, aby naše zvyky neurážely zvyklosti a mravy tak mírumilovných a tolerantních lidí, jakými muslimové jsou.

Pojídání vepřového, řeznictví plná masa z nehalal poražených vepřů, boty a aktovky z vepřovice či chleba se sádlem jsou plivnutím do tváře všech pravověrných muslimů. My, většinová populace, bychom se nad sebou měli zamyslet, zda nám taková urážka našich islámských spoluobčanů stojí za to. Je přece pochopitelné, že když se oni štítí prasat, tak my bychom je neměli jíst.

Nově zavedená daň se pokusí tuto diskriminaci muslimů změkčit. Každý kilogram prasečího masa, který nyní nemuslimové budou kupovat, bude dvakrát tak drahý jako dnes. Stoprocentní přirážka halalného přinutí všechny Evropany k zamyšlení, zda opravdu potřebují žrát nečisté zvíře. A vybrané finanční prostředky půjdou ve prospěch rozvoje kultury a sportu na území ovládaném Islámským státem!

Proti diskriminaci se postavíme rázným zdaněním vepřového, protože prostý muslim nemá chuť se dívat na to, jak něco podobně nechutného jako prase žerem.