Na kolik let ve skutečnosti vypadáte? Webová stránka zná odpověď. Mnohé to nepotěší

Na kolik let ve skutečnosti vypadáte? Webová stránka zná odpověď. Mnohé to nepotěší Zdroj: profimedia.cz

Na kolik let ve skutečnosti vypadáte? Webová stránka zná odpověď. Mnohé to nepotěší

Je součástí slušného vychování, se od nějakého věku se žen na jejich věk neptáme. Přitom právě něžnější pohlaví má neodbytný pocit, že s věkem jeho krása uvadá. Jak ale vypadáte ve skutečnosti? Řekne vám někdo někdy pravdu? Jedna webová stránka (je otázkou, zda to některé lidi potěší) odpovědi zná. Informoval o tom web news.com.au.

Pokud chcete zjistit pravdu o tom, jak vypadáte, jděte na stránku Facemyage.com a uploadujte tam svojí fotografii. Nesmějte se na ní, nesmíte mít make-up a vlasy si dejte pryč z obličeje.

Kromě věku vašeho obličeje vám stránka i napíše, jakého věku se dožijete. Stránka se také ptá na několik otázek o vašem životním stylu – zda jste kuřák, nebo jestli jste podstoupili plastickou operaci.

Stránka news.com.au tímto způsobem prozkoumala několik světových celebrit. Skvěle dopadla například americká herečka Halle Berry, o které algoritmus řekl, že jí je jen 39 let. Ve skutečnosti už dovršila věku 48 let. Dobře dopadl i rapper Kanye West, technika mu ukazuje, že vypadá mladší o 5 let a Brad Pitt dokonce o 9 let.