Justin Bieber, Orlando Bloom

Justin Bieber, Orlando Bloom Zdroj: YouTube.com

Herec Orlando Bloom zfackoval zpěváka Biebra

V jedné z restaurací na Ibize došlo ke konfliktu mezi zpěvákem Justinem Bieberem a hercem Orlando Bloomem. Ti dva spolu mají problém evidentně už delší dobu. Za vším stojí žena, a to bývalá přítelkyně Orlando Blooma, Miranda Kerr.

Co se vlastně v restauraci stalo? Bieber pokřikoval po Mirandě a poté se nebál zavolat ani na samotného Orlanda. „What’s up, bitch?“, které zaznělo ze zpěvákových úst, už bylo moc i na Blooma. Bez váhání udeřil zpěváka pěstí, před další ránou už Justin Bieber uhnul. Situace mezi oběma muži je vyhrocená už od roku 2012. Na přehlídce Victoria's Secret měla tehdy údajně Miranda balit mladičkého Justina. A ten se zřejmě nebojí si touhle nafouknutou historkou Orlanda dobírat.

Ani rána pěstí rozmazlenému zpěvákovi neprospěla. Poté, co opustil restauraci, si Bieber provokativně vyvěsil na svůj Twitter fotku Mirandy Kerr. Jak rychle ji postnul, tak rychle ji vymazal. Další den, když se o událost začala zajímat média, si pro změnu na Instagram vyvěsil fotografii smutného Orlanda. I ta už je ale pryč...

Celému divadlu přihlížely stovky lidí, mezi nimi i Paris Hilton nebo zpěvák Diddy. Všichni se prý dobře bavili tím, že Bieberovi konečně někdo přišel dát pár facek.