Arsenij Bobrovskij

Arsenij Bobrovskij Zdroj: Facebook

Populární ruský bloger našel na svém autě obří penis

Více než metrový penis, vyřezaný ze dřeva a připoutaný řetězem ke kapotě svého automobilu, našel populární ruský bloger , a hned se nálezem pochlubil na Twitteru. "Podle mého se někomu nelíbí, co píšu," poznamenal.

"Tvůrci pyje pozdvihli náladu policistů do nebývalých výšin. Veselejší a kamarádštější poldy jsem ještě v život neviděl," poznamenal publicista na adresu strážců zákona, které přivedl k místu činu, aby předvedl, že neznámí pachatelé při instalaci díla lehce poškodili karosérii. Okolo vozu se i shromáždil tak převeliký dav zvědavců, že pomýšlí na vybudování "chrámu", kde by řezbářský výtvor poutníkům předváděl.

Bobrovského parodický mikroblog má v současnosti více než 700 000 čtenářů. Tentokráte většinu čtenářů, alespoň soudě podle komentářů, více než samo nadělení na kapotě zaujalo, jak luxusní auto si bloger může dovolit. Kritici Bobrovskému vyčítají, že na jedné straně tepe do současných ruských poměrů, ale to mu prý nebránilo pracovat jako dobře placený expert na reklamu a média ve službách jednoho z bývalých ministrů a pravoslavných přívrženců cenzury ruského internetu.