Madonna

Madonna Zdroj: fanpop.com

Madonna nesmí do kina: Popová královna během filmu smskovala a nadávala divačce

Psát esemesky v kině je neslušné! S tímhle konceptem a nulovou tolerancí vůči vyrušujícím divákům přišel už před lety mocný americký řetězec kin Alamo Drafthouse (jak si asi poradí s líbajícími se dvojicemi?). Teď v jeho sítích uvízla populární zpěvačka Madonna, která neodolala vyřizování vzkazů během premiérové projekce filmu 12 let otroctví v New Yorku. Za trest ji řetězec vyloučil z návštěvy všech svých biografů po celé Americe.

Šlo o film režiséra Steva McQueena, proslulého radikálními snímky Stud a Hlad. Jeho nejnovější opus 12 let otroctví je favoritem nadcházející oscarové sezony. Pojednává – jak název napovídá – o černých otrocích v Americe v 19. Století. Madonna zjevně neztratila sebekontrolu ani smysl pro pointu: když ji vedle sedící divačka okřikla, ať ji neruší rozsvíceným displejem a psaním textových zpráv, popová ikona jen zasyčela: „Jde o byznys, ty otrokáři“!“

Šéfové kinosítě zjevně netuší, s čím se musel potýkat takový Shakespeare – kromě toho, že jeho divadlo Globe zápasilo o přízeň kolemjdoucích s vedle provozovanými zápasy psů, se v publiku lidé běžně bavili, rvali, házeli po sobě půllitry. A když herci dost nezaujali, mohlo něco letět i na scénu.

Alamo Drafthouse je razantní politikou proti divákům s mobilem proslulý: před časem tam jednu telefonující divačku naštvali natolik, že po vyvedení z biografu nechala vulgární vzkaz na infolince kina, který se stal hitem internetu:

Že by Madonna Alamu věnovala aspoň písničku? Anebo vyhlásila bojkot Texasu, kde řetězec sídlí a má nejvíce kinosálů?