Nezbedné letušky

Nezbedné letušky Zdroj: YouTube.com

Nestydaté radovánky ve vaně: Podívejte se, jak se odvázaly letušky v uniformách British Airways

Dvě vyvinuté krasavice se osahávají a omývají svá těla ve vaně. Ne, to není scéna z erotického filmu ale video, které nahrály na server YouTube dámy v uniformách British Airways. Jestli jsou blonďaté divy opravdu zaměstnankyněmi této letecké společnosti, se ale zatím prošetřuje.

Letušky hrají často hlavní roli v erotických snech mnoha mužů. To asi vytušily i dvě dámy, které se rozhodly poškádlit smysly pánů lechtivým videem, které už oblétlo svět. Na něm se blonďaté a slušně vyvinuté divy v uniformách British Airways osahávají a pak hupsnou do vany.

V plánu bylo asi video bez nahotinek, jelikož se nejprve mydlí i sprchují přímo v uniformách. Celá akce se ale poněkud zvrtne, a tak i pracovní oděv jedné z letušek za pár okamžiků padá z jejího těla jako podzimní listí. Ten, kdo by v tento okamžik čekal ohňostroje vášně, by se ale šeredně zmýlil. Děvčata totiž celé představení zakončí vlasovou hygienou.

I když se podle zahraničního tisku jedná o opravdové letušky, které si na hotelu zpestřovaly dlouhé chvíle po letu, informace ještě nejsou potvrzené. Podle mluvčího British Airways se zatím společnost snaží zjistit totožnost nenechavých slečen.