Také mělnický princ Jiří Jan Lobkowicz by mohl kandidovat na český trůn, z jeho nové choti – operní pěvkyně Zdenky Belas by byla královna k nakousnutí

Také mělnický princ Jiří Jan Lobkowicz by mohl kandidovat na český trůn, z jeho nové choti – operní pěvkyně Zdenky Belas by byla královna k nakousnutí Zdroj: Fotomontáž Květoslav Popelka / Profimedia.cz

Velká anketa Reflexu: Dost bylo prezidentů, zvolme si českého krále

Také vás už politická situace v České republice dohání k slzám? Máte pocit, že už bylo dost mocichtivých prezidentů, kteří si dělají, co se jim zachce, ignorují etiketu a nemají úctu ke korunovačním klenotům? Přišla doba, kdy Česko nutně potřebuje krále, a Reflex se rozhodl uspořádat soutěž o tento post.

Milujeme příběhy o Kate, Williamovi a jejich miminku. Vlastně bychom takové "royal baby" rádi měli i tady. Je to krásné, když se všechen lid soustředí na jednu jedinou budovu v zemi a očekává příchod budoucího následníka trůnu, který je k vedení své země vychováván již od narození.

Byl by to alespoň další důvod k oslavám. Těch přeci nikdy není dost a Češi by měli více slavit, radovat se ze života. Není k tomu u nás důvod? Tak s tím pojďme něco udělat. Zvolme si českého krále!

Hlasování:

V prvním kole hlasování nominujte svého kandidáta na Českého krále. Ti kandidáti, kteří budou mít největší počet nominací se probojují do čtvrtečního velkého finále o Krále České země.

Máte možnost nominovat nejen šlechtice, ale i kohokoliv neurozeného.

 

Hledání českého krále se věnujeme i v hlavním tématu zítřejšího tištěného Reflexu!