Ucho

Ucho Zdroj: Archív

Ucho Reflexu 12.dubna: Co si o víkendu poslechne redakce Reflexu a její přátelé

Co hezkého a zajímavého budou mít lidé Reflexu na víkend v ipodech, telefonech a přehrávačích? Tipy redakce na Reflex.cz v rubrice Ucho Reflexu.

Vít ZvánovecVít Zvánovec|Vít ZvánovecVít Zvánovec, právník

Omega - Gyöngyhajú lány

Často se mluví o Střední Evropě, ale bývá to prázdné heslo. Nicméně v případě Omegy a jejího největšího hitu Dívka s perlou ve vlasech, to neplatí. Existuje polská (Dziewczyna o perłowych włosach) i česká cover verse.

 

Markéta LukáškováMarkéta Lukášková|ArchívMarkéta Lukášková, Reflex

Fall out boy - I don't care

Poslední dobou mě baví pop-rockové a rockové juchací vypalovačky, při kterých se dá skákat po posteli s imaginární kytarou v ruce, takže američtí Fall Out Boy a jejich I don’t care je pro mě jasnou volbou. A ten klip je sranda!

 

Zdeněk StrnadZdeněk Strnad|ArchívZdeněk Strnad, Reflex

Dropkick Murphys - The boys are back

Punk a irská hudba (no dobrá, jsou to amíci, ale ty vlivy tam nejdou přeslechnout). Dropkick Murphys jsou pro mě tou kapelou, kterou když si začne ve 3 ráno pouštět nahlas soused a probudí vás ze spánku, tak mu nejdete nafackovat, ale vytáhnete z lednice láhev whisky a připojíte se k mejdanu. Kluci jsou zpátky s novým albem, a hledají problémy!

 

PCBFlarePCBFlare|PCBFlarePCB Flare, DJ / producent

Front Line Assembly - Mindphaser

Klasická hitovka z alba Tactical Neural Implant. Video je ve stylu sci-fi filmů z devadesátých let a připomíná atmosférou scény z Aliens nebo Terminátora -
dodnes jsem nezjistil jesli jsou v klipu ukázky z existujícího filmu, nebo to byla produkce přímo ke skladbě.