Ucho

Ucho Zdroj: Reflex

Ucho Reflexu 5.dubna: Co si o víkendu poslechne redakce Reflexu a jejich přátelé

Co hezkého a zajímavého budou mít lidé Reflexu na víkend v ipodech, telefonech a přehrávačích? Tipy redakce na Reflex.cz v rubrice Ucho Reflexu.

Karel KřivanKarel Křivan|ArchívKarel Křivan (komentátor Reflexu)

Richard Wagner - Prsten Nibelungů

Za mě už na tento víkend zvolili jíní – čeká mě večírek ve sylu Pulp Fiction, proto je zcela zřejmé, že to bude opravdu, ale opravdu divoké, a tak se druhý den budu léčit při něčem dlouhém a hlubokém. Richarda Wagnera si můžu pouštět kdykoliv a odkudkoliv. No řekněte, kdo z vás to má?

 

Zelený RaoulZelený Raoul|Štěpán MarešZelený Raoul (maskot Reflexu)

Kim Carnes – Bette Davis Eyes

Nejkrásnější oči na světě měla Bette Davisová. Představte si, jak se na vás dívá těma černýma očima a dává ta víčka dolů velmi, velmi, velmi pomalu…

 

Gabriela Mother@WorkGabriela Mother@Work|Gabriela Mother@WorkGabriela Mother@Work (čtenářka Reflexu)

Disclosure - White Noise ft. AlunaGeorge

Mladá britská dvojka producentů a djs, stoupající na vrchol s jejich povedeným pop singlem White noise , vokál Aluna George. Track co baví a je slyšet v každém dobrém rádiu, pokud komerce pak takhle ano. Navíc refrén je tak chytlavý, že si ho zpívá i můj 4 letý syn. Těším se na další povedené pop tracky od Disclosure.

 

Filip StrnadFilip Strnad|Zdeněk StrnadFilip Strnad (korespondent Reflexu)

Rockabye baby! – I still haven’t found what I’ve looking for

Než jsem se narodil, tak toho naši pouštěli spoustu, akorát to nebylo ještě pořádně slyšet. Třeba tenhle track si pamatuju, akorát když to někdo pustí teď, tak je to hroznej kravál. Dokonce mi to takhle v téhle verzi připomíná to, co jsem slýchával právě ještě před narozením. Jó, to byly časy…