Zdroj: vivo

Inovativní, praktický, dostupný a šetří oči. Nové vivo V40 SE uchvátí i ty nejnáročnější

Vivo V40 SE přichází na trh a boří zaběhnuté představy o telefonech střední třídy. Prémiové zpracování a výbava, dříve dostupné jen u vlajkových lodí, jsou nyní dostupné i u modelu za atraktivnější cenu.

V40 SE je novým zástupcem dostupné, ale přesto zajímavě vybavené řady V. Ta už řadu let přichází s inovativními způsoby, jak zájemcům o cenově dostupný telefon přinést moderní technologie a nespoléhat jen na kompromisy a maximálně úsporný design.

Nové V40 SE navazuje na tento odkaz. Očaruje vás svým prémiovým designem, který se obvykle u telefonů střední třídy nevidí. U V40 SE se setkáte se špičkovou konstrukcí a inovativním designem, který zaujme na první pohled každého nadšence do designových smartphonů. Pro ty, kteří chtějí vystoupit z davu, je tu fialová varianta Purple Leather, která využívá inovativní materiál Eco Leather.

Povrchová úprava z veganské kůže zajišťuje komfortní uchopení telefonu a zároveň ho chrání před poškrábáním a opotřebením. Veganská kůže také zaručí, že se V40 SE pohodlně drží i v dlaních, které se často potí. Telefon tak nesklouzne a uživatel má nad ním vždy plnou kontrolu. Smartphone byl v laboratorních podmínkách podroben velmi intenzivnímu testu vytahování z kapsy kalhot, a proto i po opakovaném vytahování z kapsy bude V40 SE vypadat jako nový. Inovativní povrchová úprava chrání telefon před otisky prstů, mastnotou z jídla a dalším znečištěním. To ocení nejen kuchaři, kteří s telefonem pracují u plotny, ale i běžní uživatelé, kteří chtějí, aby jejich telefon vypadal stále čistě a pohledně.

vivo

Kvalitní displej a ochrana zraku

Pro milovníky technologií je dominantním prvkem AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, která zajišťuje plynulé zobrazení obsahu, ať už se jedná o hraní her nebo sledování videí.

Displej V40 SE ale ohromí i v dalších ohledech. Díky vysokému rozlišení 2400 x 1080 pixelů a jemnosti 394 pixelů na palec si užijete detailní a ostrý obraz. Maximální jas 1800 nitů pak dělá z V40 SE rekordmana ve své třídě, takže si budete moci užívat telefon i na přímém slunci. Ať už se věnujete čtení, sledování videí, hraní her, fotografování nebo stříhání videí, V40 SE vám nabídne displej, který vás zaručeně nadchne.

Důležitou funkcí nového smartphonu z řady V je režim Eye Care. Tento režim redukuje modré světlo vyzařované z displeje, které může narušovat spánek a způsobovat únavu očí. Režim lze aktivovat ručně nebo nastavit automatické zapínání v určitých hodinách. Můžete také využít funkce odpočinku očí, která vám připomene, abyste si během používání telefonu dělali krátké přestávky. K ochraně zraku také dopomáhá nastavení jasu displeje, který lze upravit ručně nebo automaticky podle okolního světla. Je důležité nastavit jas na úroveň, která je pro vás pohodlná a oči zbytečně nenamáhá.

vivo

Nadupaný i zevnitř

Moderní technologie tepe i uvnitř V40 SE. O plynulý chod se stará procesor Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 s pokročilou 4nm architekturou a nízkou spotřebou energie. Energii dodává robustní 5000 mAh baterie, která v kombinaci s technologií rychlého nabíjení FlashCharge s výkonem až 44 W zaručuje bleskové dobití a eliminuje tak riziko vybití telefonu v nevhodný moment.

Společnost vivo si je jistá kvalitou zpracování V40 SE a proto nabízí čtyřletou záruku na baterii. To znamená, že i po letech používání si budete moci užívat spolehlivý provoz telefonu.

Limitovaná jarní nabídka

Do konce dubna V40 SE u vybraných prodejců pořídíte za zvýhodněnou cenu 5 999 Kč se slevovým kódem vivo1000. Jako bonus k nákupu obdržíte nabíjecí adaptér FlashCharge, se kterým si užijete rychlé nabíjení telefonu.

Koupí V40 SE také získáváte šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby s ubytováním a cestou na první zápas české fotbalové reprezentace na UEFA EURO 2024. Stačí po koupi u vybraných obchodních partnerů zaregistrovat účtenku na speciální stránce.

Hledáte dostupný telefon se zajímavým výkonem, luxusním displejem, prémiovým zpracováním a designem? Vivo V40 SE je pro vás to správnou volbou.