Zdroj: Saunia, s.r.o.

.
5
Fotogalerie

Dluhopisy Saunia jsou již od roku 2017 ověřenou investicí

Investice Saunia a její dluhopisy jsou stále vyhledávanější formou investování pro menší a střední investory. Ti mají již 7 let možnost investovat do emisí dluhopisů Saunia s pravidelnými výnosy. Zájem ze strany investorů podporují výsledky za poslední rok. Saunia se může pochlubit nárůstem tržeb 76 %, z 220 mil. Kč (2022) na 387 mil. Kč (2023).

Za dobu trvání nabídky investice Saunia byly vždy veškeré emise dluhopisů řádně splaceny. I proto se investoři vrací a investují do dluhopisů Saunia opakovaně. Zvýšený zájem je i ze strany nových investorů. Celkově již bylo splaceno za dluhopisy Saunia více než 270 milionů Kč, což potvrzuje důvěru v nabídku investice Saunia.

„Výsledky posledního meziročního období potvrdily, že naše vize i nastavení strategie jde správným směrem. Zákaznici se k nám naplno vrátili, ale také přicházejí noví zákazníci,“ komentuje vývoj posledního roku Bohumil Píše, jednatel společnosti Saunia.

Dluhopisy Saunia jsou ideální volbou pro menší a střední investory, kteří hledají stabilní a výhodnou nabídku, jak zhodnocovat své finanční prostředky. S výrazným růstem tržeb a silným expanzním plánem se Saunia stává ideální volbou pro všechny, kteří si cení spolehlivosti a výnosnosti svých investic.

Investice Saunia mají za sebou již několik úspěšných emisí dluhopisů, které jsou pravidelně vypláceny investorům. Historie splácení emisí dluhopisů potvrzuje stabilitu společnosti Saunia. „Investoři se k nám vracejí opakovaně a díky pozitivním referencím k nám přicházejí noví investoři. Srovnání už mají, historie našich dluhopisů čítá 7 let,“ doplňuje Bohumil Píše.

Společnost Saunia se covidových omezení naplno vrátila ke svému plánu expanze, který chce v blízké i vzdálené budoucnosti realizovat. V nejbližším období dvou let se připravuje výstavba několika nových poboček v České republice i v zahraničí.