Zdroj: Honor Technologies (Czech) s.r.o.

4
Fotogalerie

Znáte nejlepší fotomobil na světě? Jmenuje se HONOR Magic6 Pro

Aby nový smartphone v dnešní době zabodoval, musí nabídnout výjimečné funkce umělé inteligence, co nejvyšší kapacitu baterie a samozřejmě vyspělý fotoaparát, který dokáže ostře a dynamicky zachytit jakoukoli akci. Nový vlajkový HONOR Magic6 Pro sklízí úspěch v každém ohledu, což potvrzuje i 5 zlatých medailí tzv. Gold Labels od prestižní organizace DXOMARK.

Co vlastně čekat od aktuálně nejlépe hodnoceného fotomobilu oceněného zlatou medailí DXOMARK? Ve zkratce řečeno – systém fotoaparátu, který hravě zachytí jakoukoli scénu, ať už jde o ostrou dynamickou fotku pohybu, noční snímek nebo dokonalé selfie. O perfektní výsledky za všech podmínek se stará 180MPx teleobjektiv s 2,5násobným optickým zoomem a až 100násobným digitálním zoomem. K tomu si přimyslete 50Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a výkonný 50Mpx hlavní fotoaparát s proměnlivou clonou a dosaďte si zásadní element – umělou inteligenci.

Mistrovství umělé inteligence

Umělá inteligence pohání vylepšený kamerový systém HONOR Falcon, a to na základě databáze, která je 28krát větší než u dřívější generace. Sofistikovaná AI technologie zachycení pohybu HONOR AI Motion Sensign Capture zase bez námahy předpovídá a detailně zachycuje ty nejlepší okamžiky ve vysokém rozlišení, ať už jde o skoky, tanec nebo jiné scény plné pohybu. I za takto náročných podmínek výsledné snímky překvapí svou vysokou ostrostí.

Umělá inteligence předvádí své schopnosti nejen při focení, ale i co se týče displeje, výkonu a celkového uživatelského zážitku. Zajímavá je například funkce Magic Portal, která díky AI zjednodušuje složité úkony do jednoho kroku. Rychle dokáže pochopit zprávy a návyky uživatelů, takže bez problémů rozpozná např. adresu v textové zprávě a ihned vás nasměruje na Google Maps, abyste si mohli jednoduše a rychle spustit navigaci. Zjednodušuje také přístup na sociální sítě, jako je TikTok a Facebook, a usnadňuje veškeré sdílení. Pomocí pouhého přetažení s ní můžete přeposílat výsledky online vyhledávání nebo třeba detaily rezervace ostatním. S funkcí Magic Portal se taky snadno nakupuje – na základě obrázků vás okamžitě dovede na platformy, kde se dané zboží dá zakoupit. Funkci podporuje 100 celosvětově nejpoužívanější aplikací, takže její plný potenciál rozhodně využijete.

Honor Technologies (Czech) s.r.o.

Baterie, co vydrží, a nejodolnější displej vůči pádu

Jelikož v dnešním světě musí telefony vydržet celodenní zápřah, vylepšil HONOR zásadním způsobem i baterii. Svou vlajkovou loď HONOR Magic6 Pro proto vybavil zcela novou křemíkovo-uhlíkovou baterií druhé generace. Oproti běžným bateriím na bázi grafitu nabízí mnohem větší koncentraci kapacity energie, a to na mimořádných 5600 mAh. Jak ukázaly testy v laboratoři, a dokonce i ve stratosféře, baterka je odolná vůči extrémně nízkým teplotám včetně -20 °C, takže je HONOR Magic6 Pro ideální i na celodenní lyžování nebo horolezecké výstupy.

Odolností se může pochlubit nejen baterie, ale i displej, který je vybavený dosud tím vůbec nejodolnějším sklem proti pádu. Díky pokročilým materiálům je jeho schopnost absorbovat nárazy až 10krát vyšší než u běžných skel, takže se nemusíte bát rozbitého displeje při prvním nešťastném upuštění na zem nebo jiném nárazu. Displej je také velmi šetrný k očím. K řadě inovací zaměřených na pohodlí uživatele patří noční zobrazení Circadian Night Display, které se stará o přirozený tón displeje a minimální hladinu škodlivého modrého světla, nebo v oboru nejvyšší stmívání PWM 4320 Hz.

HONOR Magic6 Pro zkrátka představuje špičku mezi současnými smartphony, kterou stojí za to objevit.