Zdroj: vivo

Fotografie bez kompromisů: vivo X100 Pro přináší revoluci mobilního fotografování

Společnost vivo opět posouvá hranice profesionálního fotografování. Nový smartphone vyvinutý ve spolupráci se společností ZEISS přináší technologii, díky které můžete svou zrcadlovku nechat v klidu doma. Přesto v profesionální kvalitě zachytíte všechny klíčové momenty z cest i každodenního života.

Certifikace ZEISS APO garantuje vysokou úroveň obrazu i za náročných světelných podmínek jako je focení v nočních hodinách. Telefon si také hravě poradí s pořizováním fotografií z bezprostřední blízkosti či velké dálky. Prvotřídní ostrost a kvalitu snímků zajišťuje optická kalibrace s funkcí stabilizace obrazu. Pokrokový engine pak pomáhá v zachycování barevně přesných východů a západů slunce díky automatické detekci těchto okamžiků. Smartphone se kromě toho pyšní také novou funkcí 4K Cinematic Portrait Video, se kterou se za pomoci efektů rozmazání pozadí, automatickým zaostřováním a zaměřením na objekt stanete opravdovými filmovými umělci.

vivo

Bezkonkurenční výkon a displej

Spojení vlastního obrazového čipu V3 a špičkového osmijádrového procesoru Dimensity 9300 posouvá X100 Pro do sfér dosud nepoznaného výkonu. I přes tuto sílu si telefon zachovává elegantní tenký design a velikost baterie 5 400 mAh, která vás nenechá ve štychu. A když už se baterie vybije, bleskové nabíjení ji vrátí k životu během pár minut.

LTPO displej nejen šetří váš zrak a díky maximálnímu lokálnímu jasu 3 000 nitů si užijete perfektní viditelnost i na přímém slunci.

Luxusní a elegantní design X100 Pro s prstencem kolem fotoaparátu, inspirovaným srpkem měsíce, uchvátí na první pohled.

Odolnost, která zaručí klid

Prvotřídní materiály chrání X100 Pro před poškozením, opotřebením, extrémními teplotami, korozí a i nepřízni počasí. Díky odolnosti proti vodě a prachu zvládne tento telefon naprosto cokoliv.