Zdroj: vivo

Telefon aneb Skvělý nástroj pro perfektní fotografie

Nová generace fotomobilů je tady. Společnost vivo představuje model X100 Pro, který v sobě skrývá špičkový výkon, inovativní technologie a perfektní design. Vzniká tak chytrý telefon, který uspokojí i ty nejnáročnější uživatele a posouvá hranice mobilní fotografie.

Vivo již tradičně spolupracuje s optickou společností ZEISS. Výsledkem této spolupráce je u modelu X100 Pro teleobjektiv s plovoucími čočkami ZEISS APO a palcový hlavní fotoaparát ZEISS, který umožňuje natáčení 4K videa s portrétním režimem. Snímky tak dosahují profesionální kvality a jsou srovnatelné s těmi ze zrcadlovek. vivo

 

Ať už fotíte zblízka nebo z velké vzdálenosti, vivo X100 Pro vám vždy zaručí perfektní výsledky. Certifikace ZEISS APO zajišťuje kvalitní zachycení i v náročných světelných podmínkách, zatímco technologie plovoucí čočky umožňuje pořizovat detailní fotografie. Optická kalibrace a stabilizace obrazu se pak starají o konstantní ostrost a eliminaci nežádoucího chvění.

Novinka pro filmové nadšence

4K Cinematic Portrait Video je kreativní režim, který umožňuje natáčení videa s efektem rozmazání pozadí a automatickým zaostřováním na objekt. Díky tomu dosáhnete filmových výsledků s minimem námahy.

Výkon bez hranic

Kromě excelentního fotoaparátu nabízí tento model i další špičkové funkce. Výkonný procesor, velká paměť, rychlé nabíjení a elegantní design dělají z X100 Pro skutečně všestranný nástroj pro zábavu i produktivitu.

X100 Pro je výkonný převážně díky kombinaci vlastního obrazového čipu V3 a špičkovému procesoru Dimensity 9300. Výkon doplňuje baterie s kapacitou 5 400 mAh, která přináší jistotu dlouhodobé výdrže, díky podpoře a rychlonabíjení FlashCharge Dual-Cell budete vždy připraveni vyrazit do akce. Plynulý chod a bohaté možnosti personalizace obstarává operační systém Funtouch OS 14.

Pohlcující zážitek vám zaručí špičkový a jemný LTPO displej. Ten nabízí nejen větší zobrazovací plochu, ale také neuvěřitelný lokální maximální jas až 3000 nitů. Díky tomu si vychutnáte fotky, videa a surfování po internetu i na tom nejjasnějším slunci.