Zdroj: BOND IN MOTION Official collection of original James Bond vehicles

7
Fotogalerie

Víte, v jakém filmu cestuje James Bond balónem? Jakou má agent 007 hodnost? A v jakém roce zemřel autor předlohy Ian Fleming? Přihlaste se na bondovský kvízový večer a vyhrajte!

Praha 16. února 2024 – Výstava Bond in Motion na pražském výstavišti vstoupila do své poslední třetiny. Pro návštěvníky jsou nově připraveny zábavné večery. Přihlaste svůj tým na bondovský kvíz, do druhého věčera, který se bude konat 14. března, a vyhrajte atraktivní ceny.www.bondinmotion.cz

Jste velkým fanouškem Jamese Bonda? Máte dobrou paměť? Jste znalcem filmů a popkultury? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli kladně, právě pro vás bude určen dva kvízový večery na výstavě Bond in Motion. Unikátní expozice složená z raritních, jedinečných a velmi cenných exemplářů (nejen) s vozidly z pětadvaceti bondovek přilákala na pražské Výstaviště už desetitisíce lidí. A návštěvníci budou zaplňovat dva z Křižíkových pavilonů týden co týden až do 1. dubna.

BOND IN MOTION Official collection of original James Bond vehicles

Není čas odpovědět špatně

Jestli se rozhodnete přijít ve čtvrtek 14. března v 19 hodin, budou pro vás nachystané hodnotné ceny z oficiálního prodejního stánku výstavy s licencovanými suvenýry i originálními artefakty připomínajícími pražskou výstavu. Stačí přihlásit svůj tým (max. o pěti členech) e-mailem na adresu production@bondinmotion.cz. Cena přihlášky jednoho týmu je 400 Kč. V rámci večera s interaktivním kvízem bude otevřen bar s drobným občerstvením. Schválně, dokážete říct bez nápovědy, jak má být správně připravena pro 007 vodka martini? Samozřejmě se má drink „protřepat, nemíchat“. Co ale další otázky, jako například kdo je velitelem organizace Spectre? Vyhrát mohou jen ty nejrychlejší správné odpovědi.

BOND IN MOTION Official collection of original James Bond vehicles

Zábava především

„Spojili jsme se s naším drahým kamarádem Lucem Le Clechem, prezidentem francouzského Klubu Jamese Bonda. Krom toho, že provádí zájemce výstavou, kdy obohacuje výklad svými bohatými znalostmi, podílel se na sestavení otázek, které budou součástí kvízových večerů. I když jsem velkým fanouškem, musím říct, že u některých mi ani nápověda ve formě čtyř možností nepomohla,“ říká promotér výstavy Bond in Motion Nicolas Borenstein.

Zároveň dodává, že v první řadě jde o zábavu. Do kvízu se tak mohou zapojit i ti, kteří nejsou pravidelnými diváky bondovek. Nespornou výhodou účasti v kvízu bude možnost prohlédnout si výstavu. Pro více informací včetně aktuální otevírací doby navštivte www.bondinmotion.cz

Kontakt pro média

Petr Kubíček, Havas PR, petr.kubicek@havaspr.com, +420 602 388 970

Ondřej Bambas, Havas PR, ondrej.bambas@havaspr.com, +420 724 708 703