Video placeholde

Přestávky jsou u gamblení důležité, jak ty patnáctiminutové, tak ty patnáctidenní

Pro některé hráče hazardních her není těžké přestat v nejlepším a jít si protáhnout nohy. Pro některé je to obtížnější. Ale obě skupiny to potřebují, protože přestávky pomáhají jak vám, tak vašim hráčským schopnostem.

Přestávky jsou u hazardu mimořádně důležité. A když říkáme přestávky, myslíme tím jak ty krátkodobé, tak ty dlouhodobé. Protože vám logicky pomohou z krátkodobého i dlouhodobého hlediska.

Začněme u těch krátkých přestávek. Po každých pětačtyřiceti minutách gamblení byste si měli naordinovat alespoň takových patnáct minut pauzy, zvednout se, projít se, rozproudit krev v hlavě a v těle, zakousnout jablko. Z psychického hlediska si tím budujete velice zdravý návyk, že odcházet od stolu (nebo počítače, pokud hrajete o peníze online) je velice zdravé. A hlavně, což vás jako hráče bude zřejmě zajímat nejvíc, to pomůže vašim financím.

Přestávky v dlouhodobém měřítku jsou pak ještě důležitější. Pokud v pravidelných intervalech několik týdnů, je fajn, když… A víte co? Vy stejně nebudete poslouchat naše dobré rady, alespoň ne od nás. Ale kdyby vám je řekla hezká holka… Schválně koukněte na video!