Video placeholde

Jakmile se pokoušíte hazardem vydělat peníze, prohrajete i kalhoty

Vydělávat si hazardem je jedna z nejpřitažlivějších fantazií v podstatě od chvíle, co hazardní hry existují. Od starověku byli lidé, kteří se domnívali, že si mohou vydělávat kostkami nebo kartami, a tahle touha nás neopustila dodnes. I v éře online hazardu jsou stále lidé, kteří se domnívají, že si mohou na gamblu založit živobytí. Máme pro vás ale špatnou zprávu.

Snažit se vydělávat hazardem je v podstatě příznak problémového hraní, protože k jakémukoli gamblení máte přistupovat tak, že peníze, s nimiž hrajete, jsou vyčleněny na zábavu a nic se nestane, pokud o ně přijdete. A týká se to jak kasinových her, tak třeba sportovního sázení. To totiž láká k “výdělku” obzvlášť, člověk se může domnívat, že hře rozumí lépe, že ví něco, co jiní lidé ne… Ale v devětadevadesáti procentech případů je to jenom miráž.

Samozřejmě že technicky vzato existují profesionální sázkaři, ale ti mají oproti vám hned několik výhod. Tak zaprvé… A víte co? Vy byste nás stejně neposlouchali. Bude mnohem lepší, když vám tohle vysvětlí sexy finanční poradkyně. Hezkou holku snad poslouchat budete.