Video placeholde

Zlaté pravidlo veškerého hazardu říká: Nikdy nehrajte na dluh!

Říkáte si: „Hele, nějakou chvíli jsem prohrával, statisticky vzato se teď štěstíčko musí otočit, že jo. Ale štěstíčku se musí jít trochu naproti. Prostě si půjčím pár kaček a nahraju svoje prachy zpátky.“ A myšlenka je to samozřejmě milá, ale, a to vás možná překvapí… Hraní na dluh není dobrý nápad.

V našem desateru bezpečného hraní už jsme jednou psali o tom, jak je pro jakéhokoli hráče hazardních her nebezpečné dohánět ztráty. Chasing losses. Klasický příznak rizikového hraní, špatný vliv na váš mozek, pravděpodobně prohrajete mnohem víc peněz a tak dále. Zlatým pravidlem u jakéhokoli gamblení tak je: „Nikdy nehrajte s penězi, které si nemůžete dovolit prohrát.“ Nezapomínejte, hrajete pro potěšení, ne pro výhru. Jsou to prachy, které jste investovali do zábavy.

A samozřejmým rozšířením téhle zásady pochopitelně je, že byste nikdy a za žádných okolností neměli hrát na dluh. Protože ve chvíli, kdy hazardujete s půjčenými penězi, už při vstupu do hry de facto doháníte ztráty. Mohli bychom se na tohle téma rozepsat víc, ale proč bychom to dělali, když vám to může vysvětlit naše sexy bankovní úřednice? Schválně koukněte na video.