Zdroj: Kriptomat OU

Kde a jak koupit Binance Coin (BNB)?

Světově největší kryptoměnová burza Binance byla založena v roce 2017. Společnost provozuje vlastní blockchain a vydala i svou vlastní kryptoměnu – Binance Coin (BNB).

BNB byla spuštěna jako užitkový token pro placení obchodních poplatků. Během let pro ni partneři Binance našli další využití, včetně rezervací pobytů, zábavy, online a finančních služeb. Používá se k placení transakčních poplatků u Binance obchodů, na DEX Binance a na Binance Chain.

Binance také nalákala několik obchodníků, aby začali přijímat mince BNB jako způsob platby.

Binance BNB se trvale podle tržní kapitalizace řadí mezi hlavních pět kryptoměn.

Díky tomu všemu je BNB atraktivní pro investory.

Zde je rychlý přehled a několik tipů na to, kde a jak koupit Binance Coin (BNB).

Kde koupit Binance Coin (BNB)?

Většina lidí kupuje BNB na burze Binance, ale kryptoměna je také široce dostupná na různých webových stránkách a krypto platformách napříč internetem. Tato široká škála platforem má ale za výsledek to, že je poměrně těžké se rozhodnout, kde Binance Coin koupit.

Většina burz, včetně decentralizovaných burz neboli DEXů, které si v poslední době získaly tolik pozornosti v kryptoměnové komunitě, se zaměřuje na stejné, relativně malé publikum zkušených kryptografických expertů, kteří si pohodlně vyberou hardwarovou nebo softwarovou peněženku, zajistí hexadecimální kryptografické klíče a přímo komunikují s blockchainem.

Dnes většina lidí nepatřících do „tradičního“ světa krypta kupuje BNB i jiné kryptoměny poprvé. Platformy vyhrazené pro odborníky neposkytují zabezpečení, pomoc nováčkům ani snadné nástroje, které by pomohly uživatelům uspět. Stávající stránky jsou ve velké míře zaměřené na potřeby absolventů informatiky a oborníků na blockchain. Jsou skvělým řešením pro digitální insidery.

Pokud nesníte plně v hexadecimální soustavě, nemusí být pro vás tradiční burzy nejlepší odpovědí na otázku, kde koupit Binance Coin. Pokud nemluvíte C++ nebo Javou, bude lepší, když si vytvoříte účet na přívětivé krypto platformě, jakou je Kriptomat.

Kriptomat se snadno používá. Nabízí aktuální obchodní cenu Binance Coin a možnost koupit si jakoukoli kryptoměnu chcete. Pokud jste ve světě blockchainu nováčkem a chcete si koupit BNB mince, bude Kriptomat skvělou volbou.

Vytvoření účtu je trochu komplikovanější, než stanovení uživatelského jména a hesla. Jedním ze způsobů, jak určit, jestli jste si vybrali renomovanou krypto burzu je to, že budete muset ověřit svou totožnost poskytnutím elektronické kopie svého státem vydávaného pasu nebo jiného průkazu totožnosti. Tyto regulace „poznej svého klienta“ (KYC) jsou vyžadovány každou firmou, která dodržuje ustanovení EU o boji proti praní špinavých peněz (GDPR).

Ověření totožnosti může na některých stránkách zabrat několik hodin, dní, ale i déle. Na Kriptomatu můžete jednoduchý proces KYC provést v řádu několika minut.

Jak koupit Binance Coin?

Jakmile si vytvoříte a ověříte svůj účet, můžete se při nákupu BNB soustředit na další kroky.

Nejrychlejší a nejjednodušší způsob nákupu kryptoměny Binance Coin (BNB) je použít kartu Visa nebo Mastercard. V nabídce vyberte možnost Koupit a postupujte podle pokynů –⁠ BNB si můžete zakoupit během několika sekund a přidat do své peněženky Kriptomat.

Pokud preferujete, můžete si investiční prostředky převést na Kriptomat pomocí bankovního převodu nebo peněžními službami jako jsou Skrill nebo Neteller. Kriptomat přijímá vklady ve více než desítce různých a široce používaných evropských měnách. Po připsání vkladu na účet můžete následovat pokyny a provést nákup.

To je vše, co potřebujete vědět. Nyní jste odborníkem na umění nakupovat BNB. 

Nejdůležitějším rozhodnutím, které učiníte, je výběr místa nákupu Binance Coin. Při hodnocení krypto platforem nezapomeňte vzít v úvahu licencování a regulaci, bezpečnostní certifikaci, investiční nástroje, snadnost použití a zákaznickou podporu.

Při nákupu BNB online nedostanete žádné fyzické mince Binance. Zakoupené mince jsou převedeny na vaši elektronickou adresu v blockchainu. Kriptomat se stará o všechny detaily šifrování veřejným klíčem, aby bylo zajištěno, že vaše kryptoměny budou převedeny okamžitě a zůstanou v bezpečí.

O Kriptomatu

Společnost Kriptomat, která byla založena v roce 2018, způsobila revoluci ve světě kryptoměn zavedením nejjednodušší platformy v Evropě. Kriptomat činí digitální finance tak jednoduchými, že každý a všude může získat přístup ke svobodě, spravedlnosti a naplnění, které krypto představuje. Stovky tisíc zákazníků v Evropě a ve 120 zemích světa důvěřují Kriptomatu při nákupu, prodeji, výměně, vydělávání, sdílení a investování do kryptoměn.