Parfémy pro různé příležitosti: Tipy, jak vybrat vůně pro různé okolnosti a události

Parfémy pro různé příležitosti: Tipy, jak vybrat vůně pro různé okolnosti a události Zdroj: 123rf.com

Parfémy pro různé příležitosti: Tipy, jak vybrat vůně pro různé okolnosti a události

Parfémy je třeba vybírat podle příležitosti. Květinové, ovocné a sladké vůně jsou ideální pro každodenní použití a silné, smyslné vůně jsou nejlepší na večer. Elegantní vůně budou fungovat v oficiálních situacích. Toaletní voda, parfémovaná voda a dámský parfém mají různou intenzitu a výdrž – nejodolnější a nejpevnější jsou toaletní vody. Vyplatí se je vybírat pro nejdůležitější příležitosti. Parfémová voda bude fungovat stejně dobře na velké události a každý den, například do práce, a toaletní voda - každý den, bez ohledu na příležitost. Základem je nepřehánět to s vůní.

Jak vybrat vůně pro různé okolnosti a události.

Prvním krokem při výběru vůně je zvážit příležitost. Je to formální událost, neformální výlet nebo romantické rande? Různé příležitosti vyžadují různé vůně. Pro formální události je nejlepší zvolit sofistikované a elegantní vůně s dřevitými nebo květinovými tóny. Chrome od Azzaro for Men je skvělou volbou pro muže se svými ostrými a svěžími tóny, které vyzařují eleganci a sofistikovanost. Pro ženy je Euphoria od Calvin Klein klasickou vůní, která vyzařuje smyslnost a luxus. Ženy v červeném od Mercedes-Benz pro ženy je další skvělou volbou pro formální událost se svou intenzivní a svůdnou vůní, která zaručeně otočí hlavu. Při výběru vůně je nezbytné vyzkoušet ji na kůži, abyste viděli, jak interaguje s přirozenou chemií těla.

Poznejte své osobní preference

Je důležité vybrat si vůni, která odpovídá vašemu osobnímu stylu a preferencím. Pokud dáváte přednost svěžím a zářivým vůním, Happy by Clinique pro ženy je skvělou volbou. Tato vůně má lehké a osvěžující aroma, které je ideální pro běžné výlety a každodenní nošení. Pro muže je Cognac Haze od Camille Rochelle mužná vůně s teplými a kořenitými tóny, která se skvěle hodí pro chladnější měsíce. Další parfémy najdete na HEBE.

Zaměřte se na roční období

Při výběru vůně může hrát roli i roční období. Na jaře se vyplatí vybrat si radostné parfémy pro ženy s tóny plnými rozesmátých květů konvalinky, pivoňky, magnólie nebo fialek, pro muže s aromatickými tóny s převahou ovocných tónů. Pro dlouhé teplé dny strávené venku si vyberte letní vůni, která zachycuje šťastné, sladké a sexy pocity léta. Na podzim a zimu se můžete ponořit do silných a svůdných parfémů, provoněných kořenitými tóny, kadidlem, kůží, kapradím, tabákem, zabalené do balzamikové ambry a hřejivé vanilky. Perfektní jsou pudrové, chyprové, orientální, dřevité a kožené vůně. Například Polo Blue od Ralpha Laurena pro muže je skvělou volbou pro chladnější měsíce se svými svěžími a aromatickými tóny.

Parfémy na večerní setkání

Svůdné a smyslné dámské parfémy se nejlépe hodí na večerní výlety a noční párty. Pro každodenní použití mohou být příliš těžké. Elegantní a smyslné vůně obvykle obsahují orientální, kořeněné, ovocné a květinové tóny, jsou teplé a hluboké. Nejoblíbenější základní tóny jsou med, ambra, pačuli, vanilka, santalové dřevo a pižmo. Mezi pozoruhodné dámské večerní parfémy patří Givenchy Ange ou Démon, Paco Rabanne Lady Million, Tom Ford Velvet Orchid, Dior Poison Hypnotic Poison, Versace Crystal Noir, Yves Saint Laurent Black Opium, Chanel Coco Noir a Chanel Coco Mademoiselle.

Jakou vůni vybrat na svatbu?

Jakou si vybrat vůni na svatbu? Výběr vůně je pro tuto událost velmi důležitý, ať už se vdáváte/ženíte nebo jste hostem. Jejím účelem je jako vždy odrážet vaši osobnost, vaši čichovou identitu, váš podpis a celý život si budete pamatovat parfém, který jste měli ve svatební den na sobě. Pro ženy se na svatbu hodí vůně jako Roses de Chloé, Armani Si, La vie est belle a další. Pro muže naopak Versace Pour Homme, Dior Sauvage, Paco Rabanne 1 million, atd. Svědci by se rovněž měli držet vámi nastavené konvence a vybírat parfémy, které odpovídají stylu svatby. Samozřejmě dbejte na to, aby se pro manžela a jeho svědka neduplikovali, stejně jako parfém pro nevěstu a jejího svědka. V tento den se máte především cítit výjimečně.