Zdroj: Dactyl Group s.r.o.

.
5
Fotogalerie

Ocitl se váš byznys v absurdní situaci? Zkuste chytré řešení

Každá společnost si prochází jedinečnými výzvami. Když se ale neřeší, mohou se proměnit v naprosto zbytečnou překážku. Vývojáři z brněnské společnosti Dactyl Group vám představí několik příkladů i řešení, která vám pomohou ušetřit nejen čas, ale také peníze a nervy. Se zdárným řešením absurdních situací mají totiž roky bohatých zkušeností!

Nedostatek automatizace a napojení

Absurdní situace jsou ve spoustě společností vyvolané buďto nedostatkem, nebo úplnou absencí automatizace. Chybějící propojení napříč weby spolu s firemními systémy může vést k nekonečnému přepisování dat. A to znovu stojí čas, peníze a spoustu práce. Také vzniká více prostoru k dalším chybám.

Moderní technologie odvedou rutinní práci za vás. Dactyl Group vám pomůže vytvořit efektivní systém přímo na míru potřebám vašeho podnikání.

.. | Dactyl Group s.r.o.

Nekonečný fakturační chaos

Faktury jsou achillovou patou spousty firem a rychle se stávají nesmyslným žroutem času i pracovní síly. Jediný dokument totiž často projde – a naprosto absurdně – rukama několika lidí, než se dostane od zaměstnance až k majiteli.

Takhle by to být rozhodně nemělo. Obvykle postačí jednoduchá, ale dobře navržená aplikace, která zajistí rychlejší, levnější a přesnější fakturace pro celou společnost.

Ztráta času ručním vyplňováním

Poptávkový formulář máte na svém webu pravděpodobně i vy. V dnešní době je to prakticky nutnost. Málokdo ale vidí všechnu tu absurdní práci, která se odehrává v pozadí. Pokud získaná data z e-mailu stále do CRM přepisuje některý z vašich zaměstnanců, jste sami proti sobě.

Přepisování stojí peníze! Propojte svůj web se systémem, který bude pracovat za vás. Méně starostí, více výkonu a skvělé výsledky bez zbytečných chyb. To chce přece každý.

Dactyl Group s.r.o.

Tiskoviny a papírové formuláře jsou passé

Papírové formuláře jsou dalším nešvarem, který zbytečně zdržuje chod i velkých servisních firem. Technik musí za zákazníkem, na místě vyplní papírový protokol a doveze ho zpátky do kanceláře, kde vše přepíše. No není to absurdní?

Teď si představte, že jste organizátorem festivalů či veletrhů. Nároky na správu informací jsou obrovské a i samotný tisk vstupenek je nákladný. A vždy se najde spousta lidí, co je poztrácí. Řešení přitom často nabídne na míru vytvořená aplikace.

Dactyl Group s.r.o.

Modernizace restauračního byznysu

Vlastníte franšízu restaurací? V dnešní době je největší absurditou spoléhat se pouze na zákazníky, kteří dorazí na jídlo přímo k vám. Klíčem k úspěchu je lákavý prezentační web s možností si jídlo objednat a vyzvednout. Proč to ale nechávat na telefonních hovorech se zaměstnanci a manuálním vyřizování?

Mobilní aplikace vám pomůže s rezervacemi, automatickým placením i objednávkami. Kromě spokojených zákazníků navíc ušetříte peníze za spolupráci s jiným objednávkovým systémem.

Na koho se v absurdní situaci obrátit?

Chcete zabránit nepříjemným situacím všeho druhu? Základem je nestát na jednom místě, ale inovovat a nebát se digitalizace. Moderní technologie a chytré aplikace jsou pak výborným pomocníkem k odstranění absurdních situací z vašeho podnikání.

Dactyl Group s.r.o.

A kdo vám pomůže? Dactyl Group s absurdními situacemi úspěšně bojuje každý den! Mezi jejich spokojené klienty, kteří se už nemusí trápit se zbytečnými potížemi, patří dobře známé společnosti jako Veletrhy Brno, PVA Expo Praha či Roger.

Potřebujete komplexní systém na míru? Šikovnou aplikaci ke zvýšení výkonnosti a efektivity vašeho byznysu? Neplýtvejte časem ani penězi, popište svůj problém profesionálům v oboru!