Petr Čtvrtníček

Petr Čtvrtníček Zdroj: Plakátov.cz

Zapadlá restaurace bez hostů? Víme, jak vás zákazníci najdou!

Otevřeli jste si novou restauraci a potencionální hosté se u vás zatím neobjevili? Nebo jste v zapadlé části města, kam málo kdo zavítá? Tak to jste na tom stejně jako Petr Čtvrtníček v roli italského pizzaře. Ten si ale umí poradit!

Čiao! Lidi tady milují naše jídlo. Jen se blbě prodává, když o vás nikdo neví. Takže jsem se domluvil s mámou a koupili jeden billboard. Bylo to jednoduchý,“ vysvětluje v převleku za italského pizzaře Čtvrtníček a pokračuje: „Stačil mi chytrej telefon a všechno jsem vyřídil i s mou blbou češtinou. Protože na Plakátově jsou sekáči, vysekli nám billboard, co funguje. Jediný co je blbý, že si teď moc neposedím a rozvážím od rána do večera.“

A stejně jednoduše můžete o své restauraci dát vědět i vy. Vyberte si reklamní plochy online na www.Plakátov.cz a rozjeďte svůj byznys. Zvolte si lokalitu a s výběrem té správné plochy vám na Plakátově poradí. V případě zájmu vám zdarma pomohou i s grafickým návrhem.

Video placeholde
• Plakátov.cz

Prodejní ceny, které na Plakátově najdete, jsou již konečné, včetně tisku a výlepu. Výhodou reklamy na billboardech a dalších venkovních plochách je její rychlá realizace s minimálními náklady. Přitom zaujme pozornost téměř každého potencionálního zákazníka, ať již se pohybuje pěšky, autem nebo třeba městskou hromadnou dopravou.