Zdroj: vivo Tech GmbH

7
Fotogalerie

Nový smartphone vivo X90 Pro sleduje nejnovější fotografické trendy

Možnost zachytit každodenní maličkosti i významné okamžiky v životě je pro uživatele chytrých telefonů rok od roku důležitější. Nová vlajková loď společnosti vivo – fotomobil vivo X90 Pro – dokáže díky své výbavě zachytit dokonalý záběr ve dne i v noci.

Chytré telefony se už zdaleka nepoměřují jen podle tradičních schopností vlajkových lodí, ale také podle schopnosti poskytnout dokonalý záběr za každých podmínek. Fotografie se stává klíčovým faktorem při nákupu a spolupráce mezi tradičními optickými společnostmi a velkými značkami chytrých telefonů má na to rozhodující vliv. Partnerství mezi společnostmi vivo a ZEISS slaví třetí rok a jejich jedinečná, úzká spolupráce umožnila vytvořit nejnovější smartphone vivo X90 Pro.

Tento výjimečný smartphone je adeptem na nejlepší aktuálně dostupný fotomobil na českém trhu.  Na vrcholu jeho specifikací stojí jedinečný zobrazovací systém s hlavním 1palcovým obrazovým snímačem IMX989 a nový čip pro zpracování obrazu vivo V2, spolupracující s umělou inteligencí. Tato kombinace umožňuje větší příjem světla na jeden pixel a poskytuje tomuto smartphonu schopnost pořízení jasnějších a ostřejších záběrů i ve velmi špatných světelných podmínkách.

vivo Tech GmbH

Zadní straně smartphonu dominuje velké oko osazené sadou tří hlavních fotoaparátů – 50Mpx hlavní fotoaparát, 50Mpx portrétní fotoaparát a 12Mpx ultra široký fotoaparát – a doplňkovými senzory pro lepší stabilizaci obrazu. Před poškozením chrání celou sadu odolné sklo Corning Gorilla Glass. Smartphone také disponuje řadou doplňkových funkcí a nastavení uživatelského rozhraní fotoaparátu, díky kterému je možné například vytvořit charakteristický vzhled odlesků objektivu pro vyšší umělecký dojem nebo pořídit dokonalé portrétní snímky.

Mimořádné vlastnosti pro výjimečný smartphone

Smartphone vivo X90 Pro je zároveň první chytrý telefon na evropském trhu, který disponuje efektivní čipovou sadou MediaTek Dimensity 9200. Tato platforma přináší vyšší výkon a nižší spotřebu energie v porovnání s předchozí generací a umožňuje telefonu zvládat práci s velkým objemem dat, multitasking více aplikací nebo spuštění náročných herních titulů.

Možnost dokonale se ponořit do světa virtuální zábavy podporuje také 6,78palcový mírně zakřivený OLED displej s funkcí Ray Tracing a 120Hz obnovovací frekvencí. Nový luminiscenční materiál displeje účinně redukuje modré světlo a blikání obrazovky, což jsou hlavní faktory pro pohodlí očí i při delším používání. Optimální teplotu smartphonu nejen při hraní her zajistí vylepšený systém chlazení, který tvoří chladicí plocha složená ze struktury až 24 vrstev pro odvod tepla z procesoru do rámu telefonu.

vivo Tech GmbH

Smartphone vivo X90 Pro také zcela posouvá hranice v rychlosti nabíjení. Díky zapojení 120W adaptéru Dual-Cell FlashCharge, který je součástí balení, získají uživatelé 50 % kapacity baterie již za 8 minut a 10 sekund nabíjení. Vyvážený režim pro každodenní nabíjení zcela nabije telefon za pouhých 29 minut. Smartphone také podporuje známé 50W bezdrátové nabíjení FlashCharge, které bylo představeno u loňského modelu X80 Pro.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro je možné zakoupit u maloobchodních prodejců za 26 999 Kč.