Zdroj: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Vyměňte svého starého miláčka za nového a získejte extra výkupný bonus

Mobilní telefony se staly nedílnou součástí našeho každodenního života. Bez nich už bychom si své rutinní aktivity dokázali jen těžko představit. Ale stejně jako každé jiné zařízení, tak i mobilní telefony mají svou životnost a jednoho dne přestanou fungovat tak, jak jsme byli doposud zvyklí. Co s nimi však dál? Zde se nabízí řešení, a to služba Vyměňte starý za nový od značky Samsung.

Udělejte si radost novým telefonem a zároveň ušetřete!

Dosloužilo vám oblíbené zařízení nebo se jen poohlížíte po novém modelu? Díky službě Vyměňte starý za nový můžete svůj dosavadní telefon vyměnit za nový, a to za velmi výhodnou cenu.

V rámci služby Vyměňte starý za nový od vás Samsung odkoupí starý mobilní telefon, chytré hodinky nebo tablet včetně konkurenčních značek. Stačí jen přijít do značkové prodejny Samsung nebo prodejny Mobilpohotovost, přinést starý přístroj určený k odkupu a vzápětí můžete odejít s novým modelem. Finální cena se bude odvíjet na základě výkupní ceny vašeho starého zařízení a speciálního výkupního bonusu až 3 000 Kč. Návštěva prodejny s sebou nese i řadu pozitiv. Vaše zařízení bude 100% ohodnoceno hned na místě, zaměstnanci vám pomohou přenést stará data do nového přístroje a samozřejmostí je i pomoc s nastavením nově zakoupeného telefonu.

Pokud dáváte přednost nakupování online z pohodlí domova, vše vyřídíte na webu www.novysamsung.cz. V jednoduchém internetovém prostředí vyplníte připravený formulář, objednáte si bezplatnou přepravu, která vaše staré zařízení odveze a po kontrole stavu starého zařízení můžete již za pár dní očekávat vyplacení peněz na vašem bankovním účtu.

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Nespokojte se s málem: Chtějte top kvalitu a extra výkon

Co takhle pořídit si některou z novinek od Samsungu, kterými jsou Samsung Galaxy S23 Ultra a Galaxy Z Flip4/Z Fold4. Model Galaxy S23 Ultra nabízí výkonný procesor Snapdragon 8 Gen 2, se kterým vás nic nezastaví. Navíc je mnohem výkonnější než jeho předchůdci. Jeho další výhodou je 200Mpx fotoaparát s nightography, s nímž  zachytíte naprosto skvělé detaily a vytvoříte tak dokonalé fotky či videa. K modelu patří i a Pero S Pen, které vám umožní precizní pohyb po obrazovce.

V případě, že hledáte něco extra s velkou obrazovkou, ideální volbou pro vás bude Galaxy Z Flip4/Z Fold4. Má ohebný displej, který si můžete zvětšit na pořádně velkou plochu a pak ho zase naopak zmenšit. Vejde se tak do kterékoli malé kabelky nebo kapsy. 

Oba telefony jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi a přinášejí vysokou kvalitu obrazu i zvuku, jsou voděodolné a mají rozdělenou obrazovku, která vylepší multitasking. Ať už se rozhodnete pro kterýkoli z nich, rychle si na něj zvyknete a na svého starého miláčka si ani nevzpomenete.

Při použití služby Vyměňte starý za nový máte možnost upgradovat z S22 nebo jiných prémiových telefonů minulého roku na nejnovější S23, a to jen za pár tisíc korun. Můžete tak získat nejnovější technologii za mnohem nižší cenu.

Služba Vyměňte starý za nový je výhodná pro vás i pro planetu

Pokud toužíte po změně, díky využívaní této služby můžete mít každý rok technologickou novinku za zlomek ceny. Tento výměnný obchod je šetrný nejen pro vaši peněženku, ale i pro naši planetu. Samsung totiž se službou vstupuje do trendu cirkulární ekonomiky, čímž se snaží minimalizovat negativní dopad na životní prostředí. V rámci služby staré přístroje recykluje a získává z nich cenné materiály pro výrobu dalších nových zařízení.

Zkuste i vy vyměnit starý za nový a těšte se z nové chytré hračky, která vám bude dělat společnost i na dlouhou dobu.