Video placeholde

Známá moderátorka vzala do Dubaje svoji dceru. Co se jim na dovolené přihodilo?

Připravte se na nezapomenutelné zážitky s oblíbenou moderátorkou Sandrou Pospíšilovou Parmovou a její dcerou Emily. Je Dubaj bezpečná pro ženy a co vše se tam dá zažít s dětmi? Objevte skryté poklady Dubaje, od bílých pláží až k poutavému světu Pandory. Pusťte si nejnovější díl podcastu O všem! se Sandrou Pospíšilovou Parmovou.

 

Je Dubaj bezpečná pro maminky s dětmi?

Na přelomu ledna a února se Sandra se svojí dcerou Emily rozhodla navštívit Dubaj a zpříjemnit si tak zimní sezónu. Protože jela Sandra sama s dcerou, tak se informovala o bezpečnosti v Dubaji. Jak je to tam se zahalováním, jak se chovají muži k ženám nebo celková bezpečnost. „I přesto, že vám všichni říkají, že je tam bezpečno, tak pokud si to nezažijete na vlastní kůži, tak úplně nevěříte, že to tak je. Za sebe můžu říct, že jsme tam opravdu nezažily nic, co by mi bylo jakkoliv nepříjemné. Jako turistka jsem se cítila příjemně bez omezení v oblékání nebo nošení klasických plavek na pláži,“ sdělila nám maminka Sandra Pospíšilová Parmová.

Celkově si maminka Sandra  pochvalovala i bezpečnost: „Cítila jsem se tam velmi bezpečně, byť jsem tam byla pouze s dcerou, bez manžela. Myslím si, že je to fajn lokalita na výlet maminek s dětmi.“

Spousta zábavy pro děti i dospělé Dubaj má co nabídnout i dětem.

„Byla jsem příjemně překvapená, kolik míst pro děti tam je. Byly jsme například v místě, které se jmenuje Kidzania, kde si děti mohly vyzkoušet různá povolání. Emily byla pilotkou, dělala si řidičský průkaz nebo byla hasičkou, kde hasila požár.  Pro děti je to neskutečný zážitek, vyrazit na takové místo.” Sandra pokračuje: „Další místo pro děti, které mě hodně zaujalo, bylo ‚OliOl‘, kde bylo úplně něco jiného než v našich českých zábavních parcích. Je to pro děti nový zážitek.“ Ať už preferujete relax s dětmi na písčitých plážích, které jsou k hraní ideální, nebo něco akčnějšího, v Dubaji si přijdete na své.

Co byste neměli v Dubaji vynechat?

Míst, která stojí za návštěvu, je v Dubaji mnoho, ale přece jen některá stojí za větší pozornost. „Green planet je skvělé místo na výlet, máte tam pocit jako v tropickém pralese a je kolem vás hodně tropických zvířat, jako opičky, které kolem nás procházely. Zavítali jsme také do pouště, kde jsme si mohli fotit písečné duny, a pak se dostanete na místo, kde jsou projížďky na velbloudech a nachystaná večeře plná gastro zážitků,“ sdílí své zážitky Sandra. „V Dubaji jsme byly čtyři dny, a bylo to málo, určitě týden nebo deset dní mohu vřele doporučit,“ dodává na závěr Sandra Pospíšilová Parmová.