Zdroj: Jabor pro, s.r.o.

Proč si koupit kvalitní bazénovou plachtu?

Zakrytí bazénu je důležitou součástí nejen přes léto, kdy se bazén aktivně využívá, ale také po zbytek roku. Vybrat si kvalitní zakrytí, které navíc souzní s okolním prostředím, není jednoduché. Když k tomu navíc připočtete, že by zakrytí mělo být funkční, není výběr snadný. Pokud zvolíte kvalitní vysocepevnostní bazénové plachty, rozhodně nebudete litovat.

Široká nabídka bazénových plachet

Plachty Jabor jsou vyráběné v nejrůznějších barevných variantách. Navíc není problém nechat si vyrobit plachtu zcela na míru. Máte netradiční tvar bazénu? Není problém. Zaměříte a necháte si vyrobit perfektně padnoucí krycí plachtu, která přesně zkopíruje tvar vašeho bazénu. Pokud máte z měření obavy, necháte to na odbornících.

Plachta vám bude dodaná s návodem k instalaci nebo si ji můžete nechat nainstalovat. Navíc dostanete náhradní díly, které se mohou v dalších sezónách hodit. Pokud bude nějaký problém, můžete si nechat udělat servis a opravu plachty. Životnost plachet je opravdu dlouhá. Dle materiálu je udávána mezi 10 a 15 lety. Krytí bazénu se totiž vyrábí z kvalitních německých a belgických materiálů.

Kvalitní materiály pochopitelně samy o sobě nestačí. Důležitou součástí celého procesu je také technika zpracování. Firma plachty sváří vysokou frekvencí, což je zárukou špičkové kvality sváru, který je prakticky nezničitelný a navíc téměř neviditelný. A kdyby se přeci jen něco nepovedlo, dostanete od firmy dlouhou záruku, ve které vám plachtu bez problému opraví.

Jsou efektivní a bezpečné

Bazénové plachty Jabor jsou velice efektivní a také bezpečné. Do plachty si můžete nechat zabudovat průtokové síto, které umožní průtok čisté vody. To znamená, že při dešti se na ni netvoří velké vodní plochy. Současně však síto zabrání nečistotám, aby se dostaly do vody. K tomu mají plachty také UV ochranu, tudíž se pod nimi nekazí voda. Na zimu ji není nutné vypouštět, ale jen odpustit po trysky. Na jaře pak jen vyluxujete, dopustíte a sezóna může začít.

Plachty jsou také bezpečné. Díky možnosti zatížení až 100kg/m2 unesou totiž bez problému váhu dospělé osoby, která po natažené plachtě bude chodit. Takže máte jistotu, že plachta bude sloužit také jako zábrana proti pádu dětí nebo domácích mazlíčků do bazénu. A pokud bydlíte v oblasti, kde je v zimě velká sněhová nadílka, nemusíte mít obavu, že byste po každé sněhové přeháňce museli sníh z plachty odklízet.

Získali ocenění kvality

Firma Jabor má mezi svými zákazníky opravdu dobrou pověst. Získala prestižní ocenění Czech made. Jde o certifikaci, kterou se ve svém oboru pyšní jako jediní čeští výrobci. Tuto certifikaci firma dostala díky tomu, že jsou zákazníci s jejich výrobky nadmíru spokojeni a jsou správně nastaveny také výrobní procesy.  Kromě bazénových plachet je možno si nechat vyrobit plachtu na pergolu či jiný typ opláštění.

Jabor pro, s.r.o.

Oblíbené vaky na kapaliny

V nabídce jsou také speciální vaky na kapaliny, využitelné pro pitnou vodu, dešťovou vodu, odpadní vodu či jako vaky pro hasiče. Vaky jsou vyráběny v široké paletě objemů a modifikovat lze i barevné provedení.

Jabor pro, s.r.o.