Zdroj: SAZKA a.s.

Svatý Martin letos přijede na 400 koních. Vy můžete taky: vyhrajte Ford Mustang

Martin na bílém koni je fajn, ale první sníh vám asi neudělá stejnou radost, jako výhra nadupaného běloskvoucího sporťáku Ford Mustang. Čtyři stovky bujných koní pod kapotou čekají ve Sportce už v pátek 11. listopadu na jednoho sázejícího s plným tiketem.

Ve Sportce nelítají jen miliony, ale také čtyři stovky koní zkrocené pod luxusní bílou kapotou. Za plný tiket budou moci sázející vyhrát sportovní vůz Ford Mustang v hodnotě 1,6 milionu korun.  

Kdo si osedlá nového Mustanga?

Říká se, že divokého mustanga zkrotí jen opravdový kovboj. Kdo skutečně zkrotí tohoto nablýskaného Mustanga se dozvíme v pátek 11. 11. Jsme sami zvědaví, do jakého kraje, okresu, města se sporťák rozjede. Kromě jedinečného designu má totiž i nadupanou výbavu. Když na to dupnete, pocítíte tah podobný startování letadla. Aby zaparkoval zrovna před vaším domem, stačí si vsadit plný tiket Sportky na páteční losování.  

Slavní za volantem Mustanga

  • Americkou zpěvačku Kelly Clarksonovou byste na Mustanga nejspíš netipovali. Podle zvěstí je její nynější červenobílý vůz dokonce jejím druhým Mustangem – první byl růžový.
  • Jedním z nejznámějších milovníků vozů Mustang je hvězdný herec Charlie Sheen. Jeho ložnicí prošly stovky žen, jeho garáží zase několik Mustangů.
  • Bývalý americký prezident Bill Clinton vlastnil Mustang před nástupem do funkce. Rebelský vůz se však nehodil do garáže Bílého domu, a tak se jej Clinton s lítostí vzdal.

Garáže českých milionářů

Díky Sazce se už letos radostí zatetelila nejedna prázdná garáž. Luxusní vozy jsou jednou z položek, které mají čerství výherci milionů na prvním místě svého nákupního seznamu splněných snů. V roce 2022 už Sazka proměnila v milionáře celkem 348 loterních sázejících. Celková částka pro milionáře činí 1 385 593 895 Kč a z toho jen ve Sportce s Šancí se urodilo 210 milionářů s celkovou částkou 888 968 991 Kč.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.