Zdroj: PGHI Management

Vydejte se s rodinnou na podzimní pobyt do Harrachova v Krkonoších

Překrásná příroda, čistý horský vzduch, lesy plné hub, Mumlavské vodopády, výlety na hřebeny Krkonoš a po návratu vyhřátá sauna, whirpool, thajská masáž a výborné jídlo. To vše, a mnohem víc vás čeká v Pytloun Wellness Hotelu Harrachov v horském středisku rozkládajícím se pod Čertovou horou v údolí říčky Mumlavy v západním cípu Krkonoš téměř u hranic s Polskem.

Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** nabízí kvalitní ubytování s bohatou škálou služeb v krásné přírodě Krkonoš. Hotel je ideálním východiskem pro horskou turistiku a cykloturistiku. Díky poloze v klidné lokalitě a příjemné atmosféře poskytuje ideální podmínky pro rodinnou dovolenou. V těsné blízkosti hotelu vede Včelí naučná stezka a také turistická stezka k Mumlavským vodopádům.

Pro páry a rodiny s malými dětmi jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami. Větší skupiny mohou využít čtyřlůžkové pokoje či apartmány s kuchyňským koutem pro 6-10 osob. Většina pokojů má balkon s příjemným venkovním posezením a výhledem na severní svah Čertovy hory. Hotel je přátelský nejen k dětem, ale i k domácím mazlíčkům, takže svého čtyřnohého přítele vezměte do Krkonoš klidně sebou.

Komfortní wellness centrum Luxury Mountain Spa je situováno v 5. patře hotelu a nabízí nádherný výhled na Čertovu horu a do korun okolních stromů. Pro návštěvníky je připravena sauna a venkovní vířivka. Wellness centrum nabízí i dvě masérny pro individuální i párové masáže.

Součástí hotelu je také restaurace, kavárna, herna, hotelový bar, herna pro děti a školicí místnost pro 150 osob, kterou lze využít pro svatební hostiny, rauty, firemní večírky, bankety, koktejly, reklamní akce podniků a institucí či obchodní jednání. Svou vybaveností je hotel vhodný také k pořádání teambuildingových a školicích akcí.

PGHI Management

Co dělat a vidět v Harrachově?

Vydejte se na procházku k nedalekým romantickým Mumlavským vodopádům, kterou hravě zvládnou i menší děti, které si mohou výlet zpestřit absolvováním tzv. Liščí stezky. Voda zde padá v kaskádách z výšky 10 metrů a přímo u vodopádů se můžete i občerstvit. Klasikou pro rodiny s většími dětmi je pěší túra či cyklovýlet na horskou boudu Dvoračky a dále na hřebeny Krkonoš, k prameni Labe, na Labskou Voseckouboudu. Pro méně zdatné je vhodný pěší či cyklo-výlet z Harrachova do polského Orle, nebo lanovkou na Černou horu. U dolní stanice čeká děti Dětský park s obří trampolínou a dalšími atrakcemi.

Harrachov je pověstný svou sklářskou výrobou, exkurzi v Harrachovskésklárně z 18. století spojte s návštěvou minipivovaru Novosad, kde si můžete dát kromě výtečného piva také oběd v pivovarské restauraci nebo s relaxací ve zdejších pivních lázních. Pro milovníky adrenalinu je povinností zdejší Bobová dráha. Sjeďte si kilometr dlouhou dráhu se 17 zatáčkami, dvěma nadzemními kříženími a 38metrovým převýšením. Při večerních jízdách je osvětlena celá dráha i vlek. Ve Vertical Parku Harrachov na vás a vaše děti čeká obří houpačka, bungee trampolína, horolezecká stěna, a půjčovna koloběžek a čtyřkolek. V případě nepřízně počasí navštivte Hornické muzeumHarrachov, kde na vás čeká prohlídková štola dlouhá zhruba 1000 m, trasa vedená typickým prostředím rudného dolu je vysypána štěrkovou drtí a osvětlena. Při vstupu do štoly dostanete ochrannou přilbu, takže si budete připadat jako opravdový horník. V žulovém stavení zvaném Šindelka se seznámíte s přírodou Krkonošského národního parku – od 19. století se tu vyráběla šindelová střešní krytina a prohlédnout si tu můžete mimo jiné expozici o lesnictví a myslivectví a děti nadchne celkem 32 vycpaných zvířat.

Hotel si pro své hosty přichystal několik speciálních nabídek:

  • denně bezplatný vstup do Luxury Mountain Spa, 30 min. v čase pro veřejnost (8:00 - 15:00 hod), rezervace časů předem nutná,
  • tapas (malé občerstvení) v lobby baru pro ubytované hosty denně zdarma (od 14:00 – 16:00 hod),
  • welcome drink při příjezdu zdarma,
  • čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí na pokoji zdarma,
  • volný vstup do herny (biliard, šipky, stolní tenis, dětská herna),
  • Harrachov card – slevová karta na atrakce v okolí,
  • při registraci do věrnostního programu "PYTLOUN FAMILY" na Vás čekají další skvělé nabídky a bonusy.

www.pytlounwellnesshotelharrachov.cz