Zdroj: Daniel Šeiner

Nová pražská scéna a legendární muzikál

Exkluzivní lokalita na Praze 1 na Malé Straně sousedící s budovou Úřadu Vlády ČR, výjimečné prostory historického místa a ideální dostupnost – to je nový multižánrový kulturní prostor umístěný v krásných zahradách Občanské plovárny. Svou první sezónu zahajuje Scéna na Občanské plovárně opravdu velkolepě!

Profesionální stage s kompletně krytým sezením v šapitó vám zaručí opravdu skvělé zážitky, a to nejen při divadelních a muzikálových představeních, ale také u koncertních a hudebních akcích.

Červenec bude na Scéně na Občanské plovárně ve znamení muzikálové komedie! Po dvou sezónách v Divadle Broadway a úspěšném regionálním turné se do Prahy vrací TRHÁK MUZIKÁL. Tato svižná muzikálová komedie, která – krom nekonečného množství situačních gagů, špílců a slovních hříček – opět přivádí na scénu také všechny původní filmové písně, včetně té nejznámější „Nech brouka žít”. Dvojice autorů, dnes již klasiků české komedie, Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak jsou bezpečnou zárukou inteligentního humoru a mistrně vypointovaných situací. A zkušený scénárista a režisér Radek Balaš z výše uvedených kvalit míchá pestrobarevný koktejl.

scenanaplovarne.cz

Trhák muzikál je pověstný svou nebývale velkou výpravou, skvělým hudebním zpracováním, úžasnými kostýmy a v neposlední řadě také početným a hvězdným hereckým obsazením! Můžete se těšit například na Oldřicha Navrátila, Martina Dejdara, Václava Koptu, Ivu Kubelkovou, Igora Bareše, Sandru Pogodovou, Danu Morávkovou, Josefa Poláška, Petra Vondráčka, Alžbetu Stankovou, Josefa Cardu, Roberta Urbana, Petera Pechu, Míru Noska, Bořka Slezáčka, Michala Kavalčíka a mnohé další.

První představení na vás čeká již 7. července 2022 od 20:30 na Scéně na Občanské plovárně v Praze.

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal