Premium Plus

Premium Plus Zdroj: redakce

Vyzkoušejte si nové předplatné Premium Plus za 1 Kč

Zajímají vás novinky ze světa sportu, byznysu nebo motorismu a chcete o nich vědět jako první? Chcete si přečíst svůj oblíbený titul dříve, než se dostane na novinový stánek? Pak přesně pro vás je naše nové Premium Plus.

Co všechno díky novému Premium Plus získáte? 

Až donedávna jste měli možnost si díky našemu předplatnému užívat prémiový obsah titulů Blesk.cz, Reflex.cz a iSport.cz. Nyní ale přicházíme s novým rozšířením o další tituly z portfolia Czech News Center, jako je Svět motorů, Auto.cz, Živě.cz, E15.cz, Maminka nebo Blesk pro ženy. Součástí balíčku Premium Plus je také elektronická verze všech našich časopisů na iKiosek.cz.

Informace i zábava pro celou rodinu

Posloucháte rádi podcasty, čtete rozhovory se známými osobnostmi nebo si prohlížíte fotky ze zákulisí večírků. Díky našemu širokému portfoliu titulů si každý najde to své. V rámci jednoho předplatného tak mohou konzumovat zajímavý obsah všichni členové vaší rodiny. Od maminky na mateřské, po nadšené sportovce až po IT fanoušky.

První měsíc za jednu korunu

Váháte, zda zda si nové Premium Plus předplatit? Máme tady pro vás možnost vyzkoušet si předplatné Premium Plus už za jednu korunu. Pokud budete spokojeni, další měsíc vás tato služba přijde na 199 Kč. 

Zajímá vás, co všechno Premium Plus nabízí? Mrkněte ZDE.