Elegantní pantofle Rieker jsou skvělým společníkem na pláž i na městské potulování

Elegantní pantofle Rieker jsou skvělým společníkem na pláž i na městské potulování Zdroj: Rieker

Pantofle už dávno neobujete jenom doma

Pohodlné pantofle nemusí být skvělou volbou pouze na domácí lenošení. Víte, že s nimi klidně můžete vyrazit na objevování nového města? I po celodenním nošení budete mít nohy jako v pokojíčku. Stačí si jen vybrat ten správný model. Vy pak za modelku budete kdykoliv a kdekoliv. Po jakých se ale poohlédnout?

Teplo opět dorazilo do města a vy už se nemůžete dočkat, až konečně vytáhnete oblečení, které jste si pořídila na léto? V tomto scénáři se nás poznává dost. Vedle standardu v podobě lehkých tenisek, mokasín a taky sandálů vám ale ve výbavě mohou chybět právě pantofle. Doplňte si svůj botník třeba na Rieker-eshop.cz.

Pantofle už dávno nemají charakter pouhé domácí obuvi, do které se přezujete po příchodu z práce. Pořídíte je na podpatku a dokonce i ve sportovním stylu. Proč s nimi tedy neoživit váš letní outfit? Na městské potulování, na dovolenou i do práce – během sezóny je využijete takřka všude. A co třeba zdravotní pantofle? I ty mohou být vkusné!

Léto ve stylu

A léto také v pantoflích! Jednoduše do nich vplujete a můžete vyrazit. Během teplých měsíců se jedná o zaručeně nejpohodlnější typ obuvi. Pokud navíc sáhnete po ergonomicky tvarované stélce, bolest nohou si na vás nepřijde.

TIP: Modely pantoflí od značky Rieker nabízí speciální technologii Antistress, která pohlcuje nárazy a navíc se přizpůsobí každému tvaru nohy.

Otevřená špička a kovové přezky, nebo radši kožený pásek a jemné prošití? Možností je opravdu hodně, záleží pouze na vašem vkusu. Hodit se vám budou k šatům i kalhotám.

Pantofle pro každou příležitost

Letní pantofle mohou sice působit ležérně, ovšem i v kanceláři s nimi uděláte dojem. Ne každý si samozřejmě může dovolit nosit podobný typ obuvi během celého dne. Ale v 21. století už se na poli módy nemusíte obávat ničeho. Právě pantofle Rieker nabízí design pro nespočet příležitostí.

Chystáte se k bazénu nebo třeba na poštu? Neomezujte se ve svém komfortu a sáhněte po těch s otevřenou špičkou. A pokud chcete zůstat alespoň trochu nenápadná, černé nebo bílé pantofle vám jsou vždy k službám.

Letní pantofle dokáží perfektně ulevit nožkám. Unosíte je kdykoliv a kdekolivLetní pantofle dokáží perfektně ulevit nožkám. Unosíte je kdykoliv a kdekoliv | Rieker

Srdce mnoha milovníků módy si postupně získávají také sportovní pantofle. Zčásti vlivem komfortu, který s sebou přinášejí, a nepochybně také díky elegantnímu zpracování. Celá řada značek už přistupuje k výrobě obuvi tak, aby bylo možné daný model vytáhnout ze skříně za každé situace.

Zdravotní a přesto designové?

A proč by ne? Speciální technologie pro zmírnění došlapu, paměťová pěna, vyjímatelné stélky – to vše vám zajistí maximální pohodlí během celého dne. V dnešní době už navíc zdravotní neznamená nevkusné. Sáhněte například po květinových vzorech.

I zde stojí za uváženou návštěva Rieker-eshop.cz. Snoubení elegantních prvků s funkčními technologiemi učiní z vaší letní obuvi něco neodolatelného. Každý den se budete těšit na procházku městem a pohledy kolemjdoucích.

A co pantofle na podpatku?

Jako by to byly vaše nové střevíčky. Ať už zvolíte pantofle na platformě nebo ty na podpatku, vyzvedne si vás pohodlí na bílém koni. Nebo spíše na bílém podstavci. Pantofle dávno nepředstavují pouze boty na doma. Obliba v jejich nošení roste rychlým tempem a tento styl se volně přenáší i mezi pány.

Pánské pantofle jsou stálicí v botníku nejednoho gentlemana. Společný průzkum útlých uliček v neprobádaném městě tak může nepochybně začít!