Zdroj: Frydl servis s.r.o.

Tepelné čerpadlo: Investice, která se vyplatí

Doba je nejistá. Ceny energií jdou nahoru a všichni řeší úspory. V takové situaci se hned dvakrát zvažují investice. Pokud hledáte nový způsob vytápění, investujte do jistoty - do tepelného čerpadla. Hned vám prozradíme proč.

Proč investovat do tepelného čerpadla?

Dokud bude k dispozici elektrická energie, bude mít tepelné čerpadlo smysl. Naše energetická závislost se tak smrskne pouze na elektrickou energii. Díky systému výroby tepla tepelným čerpadlem se dostáváme k opravdu levnému, a přesto zcela konzervativnímu způsobu vytápění. V kombinaci s fotovoltaikou pak topíme opravdu za minimum.

Pořízení tepelného čerpadla už není tak nákladné jako dřív, díky rozšíření tohoto zdroje vytápění jeho pořizovací cena klesla. Investici navíc mohou snížit dotační programy, například Nová zelená úsporám nebo kotlíkové dotace.

Frydl servis s.r.o.

Tepelné čerpadlo od návrhu k realizi

Aby tepelné čerpadlo správně pracovalo a vytopilo dům, je třeba začít důkladně zpracovným návrhem. Tepelné čerpadlo by pak vždy měla montovat proškolená a autorizovaná firma (minimálně autorizovaná pro práci s chladivem).

Pokud o instalaci tepelného čerpadla uvažujete, naše společnost FRYDL Servis vám bude plně k dispozici. Jsme předním dodavatelem tepelných čerpadel, náš příštup vychází z podstaty rodinné firmy a tradice. Každá instalace je pro nás závazná s víme, že se o zařízení musíme starat i do budoucna. Navíc ke každé instalaci nabízíme garanci servisní jistoty, která nás zavazuje k případnému řešení havárie do 24 hodin od nahlášení poruchy, bez ohledu na to, jestli je víkend nebo Vánoce.

Nebojte se tepelného čerpadla! Je to spolehlivé, funkční, a především úsporné zařízení. Napište nám. Rádi si s vámi popovídáme o možnostech instalace tepelného čerpadla.

Více se dozvíte zde.