Zdroj: VEST spol. s r.o.

5 tipů na jednoduché, rychlé a skvělé pohoštění

Hledáte inspiraci na snadné, rychlé a zároveň chutné pohoštění na Vánoce nebo silvestrovskou párty? Vyzkoušejte pět zajímavých receptů se slanými dobrotami od české značky Vest. Úspěch u vašich blízkých určitě budou mít slané tyčinky v karamelu a čokoládě nebo křupavé preclíky s pivní sýrovou omáčkou.

Kdo ví, v kolika lidech se nakonec letos budeme moci potkat na silvestrovské oslavě. Ale i v uzavřeném rodinném kruhu můžete vyniknout nápaditým pohoštěním. A nejsou na to potřeba žádné speciální ingredience – jen všem dobře známé slané tyčinky, preclíky a krekry servírované originálním způsobem nebo doplněné o lahodné dipy a omáčky.

1. Precle s pivní sýrovou omáčkou

Tenké křupavé Precle jsou novinkou od české rodinné firmy Vest. Jedná se o pečené preclíkové chipsy, které jsou skvělou alternativou ke klasickým smaženým brambůrkům. A s pivní sýrovou omáčkou chutnají přímo božsky! Precle seženete v Kauflandu, Hrušce nebo prodejnách COOP, a to hned ve třech příchutích – solené, sýrové a cibulové.

2. Makovky à la fingerfood

Kdo by neznal Makovky od Vestu! Tyto legendární krekry jsou sice dokonalé samy o sobě, ale podávané ve stylu fingerfood jsou ještě o něco lepší. Pro Makovky si můžete skočit do obchodů Penny, Kaufland nebo Billa.

3. Čtyři nejlepší dipy ke Quadro mixu

Nemůžete se rozhodnout, zda svým hostům nabídnout slané tyčinky, preclíky, nebo snad krekry? Sáhněte po Quadro mixu, ve kterém je od všeho trochu. A k tomu pro vás máme čtyři snadné a rychlé recepty na výborné dipy. Quadro mix zakoupíte v prodejnách Albert.

4. Slané tyčinky v karamelu a čokoládě

Máte rádi slané tyčinky, ale zároveň milujete sladké? A co takhle obě chutě propojit? Výsledek si určitě zamilujete! Poctivé tyčinky Vestky XL jsou k dostání v obchodech Kaufland a Albert.

5. Nivové kuličky a slané tyčinky Vestky

Nakonec přinášíme tip na moderní spojení dvou nestárnoucích pochutin, které se objevují snad na každé oslavě – slaných tyčinek a nivy. Slané tyčinky Vestky, které zlínská firma Vest peče už od roku 1996, seženete v Globusu nebo v obchodech sítí Hruška či COOP.

Vest je největší rodinná firma v oboru trvanlivého slaného pečiva v ČR, která v letošním roce slaví 25. výročí od svého založení. Ve Zlíně se pod značkou Vest pečou slané tyčinky, krekry a preclíky různých tvarů a příchutí, které jsou k dostání v téměř všech prodejnách mezinárodních řetězců i v menších obchodních sítích. Pohoda. Jez.

VEST spol. s r.o.