peněženka, peníze

peněženka, peníze Zdroj: shutterstock

Skrytý poklad v českých peněženkách. Mnozí o tom nemají tušení. Patříte mezi šťastlivce?

Říkáte si, jestli tím myslíme raritní mince nebo bankovky? Ne, jde o něco zdánlivě tak triviálního jako platební karta. Lidé si velmi často myslí, že různé benefity, výhody a pravidelné slevy jsou spojené jenom s prémiovými platebními či kreditními kartami. Není to pravda. Ne každá platební karta přináší celoroční výhody a slevy, ale Mastercard ano.

(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami

Mastercard je partnerem všech českých nákupních dnů, takže dokáže vyjednat dodatečné extra slevy, které jsou nad rámec slevových kuponů. Ale svět se netočí pouze kolem nákupních svátků. Peníze vám platební karty Mastercard šetří celoročně a ve štychu vás nenechají ani při nákupech vánočních dárků. Doporučujeme, abyste si odkaz na mujmastercard.cz někam uložili. V průběhu roku se totiž slevové kupony obměňují. A nemyslete si, peníze ušetříte u známých značek jako je Datart, KFC, Hervis, Flixbus, Samsumg, Xiaomi a mnoho dalších.

Už víte, jaké vánoční dárky koupíte se slevovými kupony od Mastercard? Máme pro vás inspiraci.

3 tipy na vánoční dárky

Elektrická koloběžka

Hitem současnosti jsou elektrické koloběžky. Doporučujeme se zaměřit na dojezd a výdrž baterie. Slevový kupon na nákup elektrické koloběžky Xiaomi najdete zde.

Chytré hodinky

Chytré fitness náramky a hodinky vládnou světu. Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 mají tělo z nerezové oceli, takže perfektně podpoří styl. Slevový kupon najdete zde.

(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami | Mastercard

Sportovní a turistické vybavení

Funkční prádlo teď díky Mastercard pořídíte levněji např. na sensor.cz a slevy na sportovní kolekci najdete i na answear.cz. U Hervisu zase díky Mastercard pořídíte outdoorovou a zimní obuv s až 20% slevou. Slevové kupony na vás čekají na mujmastercard.cz.

Video placeholde
(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami • Mastercard

Teď už víte, že najít v peněžence poklad je snazší, než jste si mysleli. Šťastné a vesele s platebními kartami Mastercard.

Advertisement