Zdroj: Shutterstock

Tankujte výhodně na čerpacích stanicích Benzina ORLEN s Tankartou Business

Stále oblíbenější TANKARTA BUSINESS přináší pohodlný způsob tankování do všech firemních vozů, umožňuje intuitivní kontrolu výdajů za paliva a je dostupná pro všechny firmy i živnostníky. Jaké výhody přináší?

TANKARTA BUSINESS poskytuje firemním klientům celou řadu výhod v čele s atraktivními slevami na špičková paliva EFECTA a VERVA v síti čerpacích stanic Benzina ORLEN. Existují dva způsoby využití karty, standartní fakturace za domluvené období podmíněná ručením, případně předplacení tankovacího kreditu. Kredit lze snadno dobít online z bankovního účtu, bankovní kartou nebo v hotovosti na každé čerpací stanici Benzina ORLEN a nově také přes Benzina aplikaci.

TANKARTOU BUSINESS můžete ale zaplatit i na dalších více než 1 000 čerpacích stanicích různých značek v celé České republice. Nemáte žádný závazek k odběru pohonných hmot a nejsou vám za její používání účtovány žádné servisní nebo registrační poplatky.

Zákaznický portál pro řízení firemního autoparku

Se zákaznickým portálem, na který máte přístup hned ze stránky benzina.cz,  získáte nástroj pro efektivní řízení svého autoparku. Jednoduše si na něm nastavíte parametry každé své karty a v případě potřeby můžete kartu zablokovat nebo odblokovat online. Na jednom místě máte vždy k dispozici přehled všech tankování a transakcí, kompletní podklady a reporty do systémů knihy jízd a GPS aplikací, daňové doklady, přehled svých plateb a mnoho dalších užitečných funkcí. Díky zákaznickému portálu nejen ušetříte čas, ale pomůžeme vám dostat náklady na pohonné hmoty pod kontrolu.

Výhody TANKARTY BUSINESS

  1. Tankujte se slevou v nejširší tuzemské síti čerpacích stanic Benzina ORLEN, navíc s možností platby mýta.
  2. Slevy na palivo už v základním profilu nebo varianta tankování za jednotnou cenu v celé síti čerpacích stanic Benzina ORLEN platnou vždy na celý týden.
  3. Akceptace karty na dalších více než 1 000 čerpacích stanicích různých značek v celé České republice.
  4. Přizpůsobení jako je nastavení limitů, povolení / blokace různých druhů sortimentu na kartě snadno v zákaznickém portálu.
  5. Daňové doklady, detailní reporty a přehledy máte pod kontrolou v zákaznickém portálu.
  6. Karta je chráněna PIN kódem.

Vice informací o TANKARTĚ BUSINESS najdete zde.