Zdroj: Depositphotos.com

Intenzivní kurz angličtiny s rodilým mluvčím

Bez znalosti cizího jazyka se v dnešní době jen horko těžko obejdeme. Jenže ne všichni jsou jazykově nadaní a patří k věčným studentům. Naštěstí existuje intenzivní kurz angličtiny a díky němu se rozmluví doslova každý.

Naučit se anglicky je pro mnohé nadlidský úkol. Když už umíte slovíčka a fráze, nedokážete je spojit ve smysluplnou větu. V tomto ohledu je nutné stále konverzovat, a to nejlépe s rodilým mluvčím. Proto přinese intenzivní kurz angličtiny viditelné výsledky.

Pro koho jsou kurzy určeny?

Na kurz angličtiny s rodilým mluvčím se mohou těšit všichni, kteří se chtějí v tomto jazyku zdokonalit. Tento styl učení je vhodný také pro studenty před maturitou a státnicemi, dokonce ho lidé preferují před odjezdem na dovolenou.

Vsaďte na účinnou metodu učení

Na trhu objevíte mnoho jazykových kurzů, které lákají na nejrůznějšími benefity. Neslibují však takový úspěch jako pobytový kurz angličtiny od ENGLISHstay. Jedná se o zajímavý styl učení, protože máte k dispozici vlastního lektora. S ním trávíte 12 hodin denně a po celou dobu se bavíte výhradně anglicky. Za šest dní kurzu se vám podaří rozmluvit, dokonce začnete i anglicky myslet. Díky tomuto efektivnímu přístupu uděláte viditelný pokrok a anglická konverzace pro vás nebude noční můra.

Proč ENGLISHstay?

Kurz angličtiny ENGLISHstay probíhá v zajímavé české destinaci a trvá týden. Během pobytu budete konverzovat s rodilým mluvčím, který se vám bude věnovat 12 hodin denně, to je 70 hodin za šest dní! Metoda jeden na jednoho je ověřená a účinná! Rezervujte si termín s předstihem a počítejte s komfortním ubytováním, plnou penzí a občerstvením. Na kurzy budete dopraveni z domluveného místa autobusem. Více o intenzivních kurzech angličtiny s individuálním přístupem najdete na internetových stránkách firmy.