Zdroj: Fair Credit Czech s.r.o.

Online půjčka 10 000 Kč na účet i o víkendu

Když přijdou neohlášené výdaje v tu nejhorší možnou chvíli, jedná se o zdánlivě složitou situaci. Vyvést vás z ní ovšem můžete online půjčka na účet, jejíž vyplacení probíhá i o víkendu do 10 minut od schválení. Použít ji lze na cokoliv a požádat o ni můžete klidně z mobilního telefonu.

Žádost o půjčku 10 000 Kč je schválena za 5 minut  

Abyste nečekali déle, než je opravdu nutné, jsou všechny přijaté žádosti vyhodnocovány obratem, díky čemuž se obvykle do 5 minut dozvíte, na čem jste. Není tedy nutné hledat další řešení, na schválení půjčky 10 000 Kč stačí vyčkat jenom krátkou chvíli.

Online půjčka 10 000 Kč je ihned vyplacena

Jelikož je v některých případech rozhodující rychlost, nenechá vás poskytovatel čekat déle, než je opravdu nutné ke zprocesování všech kroků. Půjčka je proto ihned vyplácena na účet, a díky okamžitým platbám budete mít obvykle peníze na účtu do 10 minut.

Také přes víkend získáte online půjčku 5 000 Kč  

Když jste zrovna v nákupním centru a řešíte koupi nového spotřebiče, není žádoucí čekat na pracovní den a třeba tak ztratit výhodnou slevu. Žádosti jsou proto vyhodnocovány 7 dní v týdnu, takže online půjčku 10 000 Kč dostanete na účet i o víkendu, a to bez příplatku za expresní vyplacení. Díky okamžitým platbám totiž tyto převody netrvají déle jak deset minut.

První online půjčka 5 000 Kč může být zdarma  

Jako nového klienta vás nemusí stát úvěr ani korunu, neboť poskytovatel nabízí první půjčku 5 000 Kč zdarma. V praxi to znamená, že kolik dostanete na účet, tolik také vrátíte. Stačí, pokud vše uhradíte do 14 dní od zapůjčení, a nebudou vám účtovány žádné poplatky.