Show při odvolávaní Lipovské. Začala se tahat se špatnou partou

Král s*aní vrací úder! Ano, je to tak - Miloš Zeman se pusil do otevřeného boje s piřátem Hřibem ve věci dopravních kolon v Praze. zeman jakožto největší řidič v Česku totiž nemůže řádně driftovat a zácpy - ty dopravní, ne jeho - by mohly bránit budoucí ruské invazi. A tak je třeba zbavit se pražského primátora. A taky to hraje do karet Babišovi a jeho stranickému boji s pirátskou bárkou. Čekali jste snad něco jinýho? No a ještě je tu kauza Lipovská... Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Jestli si říkáte, proč jinak Zeman fušoval Hřibovi do řemesla, když sám dělá co proto, aby nasral co nejvíc lidí v okolí, můžeme si jen domýšlet, že možná Vráťa dorazil pozdě na přebalování nebo Marťa přivezl puding s prodlevou.

A co další zprávy? Pamatujete si na Hanu Lipovskou? No kdo by zapomněl, že... Mediální výbor usoudil, že není hodna místa v Radě ČT. Už jen pro to, že se začala paktovat s partou idiotů v čele s poslancem Volným. Jako správnou křesťanskou mučednici ji ale budou muset nejdřív ukřižovat, aby ji z Rady dostali pryč.