Andrej Babiš opět zaperlil. Po potopení pirátské bárky se v neděli vydal na křížovou cestu proti koalici SPOLU

Do voleb zbývá jen něco málo přes měsíc, takže nečekejte, že by dnešní (ani žádný další) díl byl o něčem jiném. Největší volební potenciál má podle průzkumů koalice SPOLU. I přesto, že jejich finanční gramotnost je trošku mimo, mají větší šance než Ano. A to pochopitelně značně nahněvalo Andreje Babiše, takže se ve svém Čau lidi hezky pustil právě do koalicí. A co na tom, že právě jeho strana v jedné takové je a v ní schválila letošní největší finanční prů*er? Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Babiš už totiž - alespoň podle průzkumů - pokořil Pirátskou stranu. Pochopitelně jak jinak, než že na ně posledních x týdnů kydal špínu kudy chodil. A teď je třeba se zaměřit na druhého rivala - SPOLU. Andy se evidentně zalekl, že by možná nemusel ve volbách s přehledem vyhrát. Jenže jako vždy si nevidí do huby.

Koalice jsou podle Babiše podvod na voličích a právě strany tvořící SPOLU byly ve vládě dost dlouho a napáchali velké finanční škody. Mno...jenže to byla spíš Babišova vláda, která si se*e do vlastního hnízda a zařídila nám největší dluh v historii. A ten ještě vylepšili, když v koalici s ODS podepsali zrušení supehrubé mzdy za 100 miliard ročně. Tak dík, Andy.